autor:

Ada Chersan

» » Mancaruri cu carne

Pilaf cu carne

Autor: Ada Chersan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ada Chersan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 ianuarie 2013

Ingrediente
1 morcov, 1 ceapa, 1 bucata de costita de porc, o cana orez, o lingura bulion, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si morcovul si se calesc in putin ulei.Intre timp tai costita apoi o adaug peste si las sa se prajeasca pana devine carnea aurie. Adaug bulionul, amestec bine si apoi pun o cana de orez. Eu la o cana de orez pun 4 cani de apa si il las la fiert aprox 15 min la foc mic. Pun sare dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne de curcan

Pilaf cu carne de curcan

Carnea de curcan o punem la fiert cu un praf de sare. Indepartam spuma care se formeaza. Cand a fiert,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne de pui

Pilaf cu carne de pui

Se curata ceapa si morcovul,se toaca marunt,se pune cu putin ulei si putina apa la foc.Se adauga

4 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2013

    Delicios!***** Asa imi este de dor de un pilaf de-al nostru; in tarile arabe trebuie sa ramana bobul ferm; dar mie imi place pilaful nostru si nu stiam cum sa-l fac;la fav!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Ada Chersan
Ardei copti umpluti cu cascaval

Ardei copti umpluti cu cascaval

Ardeii se coc intregi apoi se pun intr-un castron,se presara putina sare si se acopera.Se lasa 20

6 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Cornulete cu dulceata de piersici

Cornulete cu dulceata de piersici

Pentru a prepara aceste cornulete mai intai topesti untul sau margarina intr-o cratita la foc mic.

2 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri
Pizza cu bacon

Pizza cu bacon

Intr-un bol amestecam drojdia cu laptele caldut, zaharul, sarea, uleiul de masline. Se adauga faina

6 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicios!***** Asa imi este de dor de un pilaf de-al nostru; in tarile arabe trebuie sa ramana bobul ferm; dar mie imi place pilaful nostru si nu stiam cum sa-l fac;la fav!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
File de porc cu ciuperci