autor:

Ada Chersan

» » Mancaruri cu carne

Pilaf cu carne

Autor: Ada Chersan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ada Chersan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 ianuarie 2013

Ingrediente
1 morcov, 1 ceapa, 1 bucata de costita de porc, o cana orez, o lingura bulion, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si morcovul si se calesc in putin ulei.Intre timp tai costita apoi o adaug peste si las sa se prajeasca pana devine carnea aurie. Adaug bulionul, amestec bine si apoi pun o cana de orez. Eu la o cana de orez pun 4 cani de apa si il las la fiert aprox 15 min la foc mic. Pun sare dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne de gaina si ardei copti

Pilaf cu carne de gaina si ardei copti

Pilaful cu carne de gaina si ardei copti este o mincare deosebit de satioasa si gustoasa. Am taiat

7 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu burgul picant “ Sebzeli Bulgur”cu snitele din carne de vita-specific turcesc

Pilaf cu burgul picant “ Sebzeli Bulgur”cu snitele din carne de vita-specific turcesc

Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie in bucati mici. Ardeii si ceapa verde se taie marunt. Burgulul

21 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2013

    Delicios!***** Asa imi este de dor de un pilaf de-al nostru; in tarile arabe trebuie sa ramana bobul ferm; dar mie imi place pilaful nostru si nu stiam cum sa-l fac;la fav!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Ada Chersan
Ardei copti umpluti cu cascaval

Ardei copti umpluti cu cascaval

Ardeii se coc intregi apoi se pun intr-un castron,se presara putina sare si se acopera.Se lasa 20

6 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Cornulete cu dulceata de piersici

Cornulete cu dulceata de piersici

Pentru a prepara aceste cornulete mai intai topesti untul sau margarina intr-o cratita la foc mic.

3 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri
Pizza cu bacon

Pizza cu bacon

Intr-un bol amestecam drojdia cu laptele caldut, zaharul, sarea, uleiul de masline. Se adauga faina

6 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicios!***** Asa imi este de dor de un pilaf de-al nostru; in tarile arabe trebuie sa ramana bobul ferm; dar mie imi place pilaful nostru si nu stiam cum sa-l fac;la fav!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu ardei si piure de cartofi