autor:

Ada Chersan

» » Mancaruri cu carne

Pilaf cu carne

Autor: Ada Chersan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ada Chersan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 ianuarie 2013

Ingrediente
1 morcov, 1 ceapa, 1 bucata de costita de porc, o cana orez, o lingura bulion, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si morcovul si se calesc in putin ulei.Intre timp tai costita apoi o adaug peste si las sa se prajeasca pana devine carnea aurie. Adaug bulionul, amestec bine si apoi pun o cana de orez. Eu la o cana de orez pun 4 cani de apa si il las la fiert aprox 15 min la foc mic. Pun sare dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne de cocoș

Pilaf cu carne de cocoș

O mancare calsica si gustoasa Am portionat carnea si am spalat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat

14 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pilaf cu burgul picant “ Sebzeli Bulgur”cu snitele din carne de vita-specific turcesc

Pilaf cu burgul picant “ Sebzeli Bulgur”cu snitele din carne de vita-specific turcesc

Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie in bucati mici. Ardeii si ceapa verde se taie marunt. Burgulul

21 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
219.99 lei
175.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2013

    Delicios!***** Asa imi este de dor de un pilaf de-al nostru; in tarile arabe trebuie sa ramana bobul ferm; dar mie imi place pilaful nostru si nu stiam cum sa-l fac;la fav!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Ada Chersan
Ardei copti umpluti cu cascaval

Ardei copti umpluti cu cascaval

Ardeii se coc intregi apoi se pun intr-un castron,se presara putina sare si se acopera.Se lasa 20

6 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Cornulete cu dulceata de piersici

Cornulete cu dulceata de piersici

Pentru a prepara aceste cornulete mai intai topesti untul sau margarina intr-o cratita la foc mic.

3 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri
Pizza cu bacon

Pizza cu bacon

Intr-un bol amestecam drojdia cu laptele caldut, zaharul, sarea, uleiul de masline. Se adauga faina

6 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicios!***** Asa imi este de dor de un pilaf de-al nostru; in tarile arabe trebuie sa ramana bobul ferm; dar mie imi place pilaful nostru si nu stiam cum sa-l fac;la fav!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Friptura de pui cu sos de vin