autor:

Ada Chersan

» » Mancaruri cu carne

Pilaf cu carne

Autor: Ada Chersan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ada Chersan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 ianuarie 2013

Ingrediente
1 morcov, 1 ceapa, 1 bucata de costita de porc, o cana orez, o lingura bulion, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si morcovul si se calesc in putin ulei.Intre timp tai costita apoi o adaug peste si las sa se prajeasca pana devine carnea aurie. Adaug bulionul, amestec bine si apoi pun o cana de orez. Eu la o cana de orez pun 4 cani de apa si il las la fiert aprox 15 min la foc mic. Pun sare dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne de pui

Pilaf cu carne de pui

Se curata ceapa si morcovul,se toaca marunt,se pune cu putin ulei si putina apa la foc.Se adauga

4 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne de cocoș

Pilaf cu carne de cocoș

O mancare calsica si gustoasa Am portionat carnea si am spalat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat

35 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2013

    Delicios!***** Asa imi este de dor de un pilaf de-al nostru; in tarile arabe trebuie sa ramana bobul ferm; dar mie imi place pilaful nostru si nu stiam cum sa-l fac;la fav!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de costita de porc
  • o cana orez
  • o lingura bulion
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Ada Chersan
Ardei copti umpluti cu cascaval

Ardei copti umpluti cu cascaval

Ardeii se coc intregi apoi se pun intr-un castron,se presara putina sare si se acopera.Se lasa 20

6 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Cornulete cu dulceata de piersici

Cornulete cu dulceata de piersici

Pentru a prepara aceste cornulete mai intai topesti untul sau margarina intr-o cratita la foc mic.

4 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri
Pizza cu bacon

Pizza cu bacon

Intr-un bol amestecam drojdia cu laptele caldut, zaharul, sarea, uleiul de masline. Se adauga faina

6 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicios!***** Asa imi este de dor de un pilaf de-al nostru; in tarile arabe trebuie sa ramana bobul ferm; dar mie imi place pilaful nostru si nu stiam cum sa-l fac;la fav!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui gorgonzola cu ciuperci