autor:

emadina

» » Mancaruri cu carne

Pilaf cu carne de oaie

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2009

Ingrediente
300 g carne de oaie, 300 g orez cu bobul lung, 100 g stafide, 100 g alune caju, 100 g fidea, 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei rosu, sare,, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune orezul inmuiat in prealabil timp de 24 h la fiert cu putina sare.Carnea de oaie se spala si se taie bucati.Se condimenteaza cu sare,piper,scortisoara,cuisoare.Ardeiul siceapa se toaca marunt.Morcovul se da pe razatoare.

Intr-o tigaie se caleste in ulei fideaua,ceapa,ardeiul si morcovul.Se adauga carnea de oaie.Se fierbe innabusit cu putina apa.Apoi se pune si orezul si se amesteca bine.La sfarsit se pun alunele caju si stafidele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de oaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Prepelite cu smantana

Prepelite cu smantana

Prepelitele se taie in doua, in lung, se sareaza putin, se pun intr-o cratita cu unt si se inabusa

2 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de galbiori cu piept de pui

Tocanita de galbiori cu piept de pui

- am calit cca 5 min cepele, am adaugat ardeii grasi, apoi galbiorii, am adaugat putina apa si am

6 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 g carne de oaie
  • 300 g orez cu bobul lung
  • 100 g stafide
  • 100 g alune caju
  • 100 g fidea
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • sare,
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Pui umplut cu orez