autor:

emadina

» » Mancaruri cu carne

Pilaf cu carne de oaie

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2009

Ingrediente
300 g carne de oaie, 300 g orez cu bobul lung, 100 g stafide, 100 g alune caju, 100 g fidea, 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei rosu, sare,, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune orezul inmuiat in prealabil timp de 24 h la fiert cu putina sare.Carnea de oaie se spala si se taie bucati.Se condimenteaza cu sare,piper,scortisoara,cuisoare.Ardeiul siceapa se toaca marunt.Morcovul se da pe razatoare.

Intr-o tigaie se caleste in ulei fideaua,ceapa,ardeiul si morcovul.Se adauga carnea de oaie.Se fierbe innabusit cu putina apa.Apoi se pune si orezul si se amesteca bine.La sfarsit se pun alunele caju si stafidele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de oaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu morcov si usturoi

Pulpe de pui cu morcov si usturoi

Pulpele de pui spalate le-am pus la fiert in putina apa rece, cam vreo 15 minute. Le-am spumuit de

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Fricasse de pui cu salvie si cus-cus

Fricasse de pui cu salvie si cus-cus

Fricassee-ul este de fapt o carne prajita ,servita cu un sos alb cu smantana.Se face foarte simplu

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g carne de oaie
  • 300 g orez cu bobul lung
  • 100 g stafide
  • 100 g alune caju
  • 100 g fidea
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • sare,
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Mancarica cu carne