Pilaf cu carne de oaie

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g carne de oaie
  • 300 g orez cu bobul lung
  • 100 g stafide
  • 100 g alune caju
  • 100 g fidea
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • sare,piper,sofran,scortisoara,cuisoare
  • ulei

Mod de preparare

Se pune orezul inmuiat in prealabil timp de 24 h la fiert cu putina sare.Carnea de oaie se spala si se taie bucati.Se condimenteaza cu sare,piper,scortisoara,cuisoare.Ardeiul siceapa se toaca marunt.Morcovul se da pe razatoare.

Intr-o tigaie se caleste in ulei fideaua,ceapa,ardeiul si morcovul.Se adauga carnea de oaie.Se fierbe innabusit cu putina apa.Apoi se pune si orezul si se amesteca bine.La sfarsit se pun alunele caju si stafidele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise