autor:

cristina i.

» » Mancaruri cu carne

Pilaf cu carne de pui

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2009

Ingrediente
2 pulpe de pui, cani de orez,2 cepe, morcov, rosii,marar verde,sare,vegeta,ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si morcovul,se toaca marunt,se pune cu putin ulei si putina apa la foc.Se adauga si bucatele de carne,se mai lasa la disnstuit.Orezul se spala.Intr-o tava se pune orezul se adauga carnea cu zarzavatul,se adauga sare,vegeta si apa,se da la cuptor.Se amesteca din cand in cand si se adauga apa pana se fierbe si orezul,se adauga rosiile tocate marunt si mararul tocat,se mai da la cuptor pana se rumeneste un pic.Se serveste cu muraturi sau salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne de pui

Pilaf cu carne de pui

Ciocanelele se prajesc cate 5 min pe fiecare parte si se pun intr-o farfurie.Intre timp spalam orezul,

7 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Sarmale din carne de pasare si vita

Sarmale din carne de pasare si vita

Se amesteca carnea cu sarea, piperul, cimbrul, ceapa tocata marunt, orezul, patrunjelul si bulionul.

14 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Anca Bordeianu

    Anca Bordeianu (Chef de cuisine):

    Eu fac destul de des aveasta mincare mai ales la mine in familie dar pun in loc de pulpe piptul de pui desosat si taiat marunt calit in putin ulei de masline la care adaug un ardel tait si el marunt un morcov dar prin razatoare,cipercile iar la urma rosiile curatate de pielita si taiate si ele.Le pun paste orez si le dau la cuptor pina ce absoarbe toata zeama.Pofta buna!

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    MoniPinky , 03 februarie 2010

    Tocmai am terminat de gatit pilaful este minunat.... Eu nu las sa scada toata zeama ca devine uscat orezul,dupa ce am stins cuptorul il las sa se aseze si sa se mai raceasca pana il srevesc...este f bun!!! xxx

  • Fara foto

    Mihalut Rafael , 10 decembrie 2009

    Reteta este foarte buna si nu e prea complexa,pot sa va dau un foarte bine.........desi nu stiu daca ati inventat-o dv_stra.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

    O mancare gustoasa,mai ales cand puiul e de tara...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Imi place mult pilaful,eu nu folosesc niciodata la mancare delikat sau alte derivate.La sfarsit presar patrunjel verde.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Fac destul de des pilaf cu carne. Exact asa e si reteta mea, cu deosebirea ca eu pun la sfarsit patrunjel verde.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui, cani de orez,2 cepe, morcov, rosii,marar verde,sare,vegeta,ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

11 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi

MoniPinky

Tocmai am terminat de gatit pilaful este minunat.... Eu nu las sa scada toata zeama ca devine uscat orezul,dupa ce am stins cuptorul il las sa se aseze si sa se mai raceasca pana il srevesc...este f bun!!! xxx

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

24 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Pui cu smantana si cus cus