autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

pilaf cu ciuperci

Autor: barbu camelia manuela (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: barbu camelia manuela (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Ingrediente
orez 200g, ardei gras 4 buc, morcov 4 buc, telina 1 buc, ceapa 2 buc, ciuperci feliate 1 cutie ,1 lingura paste de tomate, 1/2 pahar vin alb, condimente dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune la fiert orezul cu putina apa. Separat, se calesc in ulei legumele. Se adauga vinul si se lasa sa fiarba la foc incet, cand a mai scazut amestecul se toarna peste orez, se adauda condimentele si pasta de tomate si se da la cuptor 30 min. Se serveste rece sau cald cu smantana sau iaurt. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "pilaf cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu ciuperci si langostine

Pilaf cu ciuperci si langostine

Se taie ceapa si se pune in uleiul incins, se adauga usturoiul, se lasa sa se aureasca, se adauga

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu ciuperci la Multicooker

Pilaf cu ciuperci la Multicooker

1. Ceapa taiata marunt se adauga in vas impreuna cu 2, 3 linguri de ulei. Se apasa butonul MENU si

0 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Cartofi umpluti cu piure de spanac si carne tocata