autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

pilaf cu ciuperci

Autor: barbu camelia manuela (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: barbu camelia manuela (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Ingrediente
orez 200g, ardei gras 4 buc, morcov 4 buc, telina 1 buc, ceapa 2 buc, ciuperci feliate 1 cutie ,1 lingura paste de tomate, 1/2 pahar vin alb, condimente dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune la fiert orezul cu putina apa. Separat, se calesc in ulei legumele. Se adauga vinul si se lasa sa fiarba la foc incet, cand a mai scazut amestecul se toarna peste orez, se adauda condimentele si pasta de tomate si se da la cuptor 30 min. Se serveste rece sau cald cu smantana sau iaurt. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "pilaf cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu ciuperci si pui

Pilaf cu ciuperci si pui

Se portioneaza puiul ( alegem doar copanele si pieptul ), se spala bine si se pune la fiert, apoi

91 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pilaf cu legume si ciuperci

Pilaf cu legume si ciuperci

Se spala orezul. Morcovul curatat se da prin razatoarea mica iar dovlecelul prin razatoarea mare

4 voturi    1 comentariu
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Dovlecei pane - putin mai altfel