Se infierbinta unt intr-o cratita si se prajesc ciupercile. Se toarna deasupra apa clocotita, sare, unt si orez. Se pune deasupra folie de aluminiu sa acopere bine vasul si se pune capacul. Se fierbe cam 1/2 ora pina cind orezul se umfla si se desface bob cu bob.
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeuraDescopera cum sa pregatesti bastonase delicioase de dovlecei tempura, crocante si savuroase. Reteta simpla, cu ingrediente...
Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempuraRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii