Se taie ceapa si se pune in uleiul incins, se adauga usturoiul, se lasa sa se aureasca, se adauga morcovul si dovlecelul date prin razatoare, se lasa putin, se mesteca si se adauga ciupecile taiate felii.Se adauga sarea, piperul si mararul si se acoprea lasand sa fiarba la foc mic. ciupercile vor dezvolta apa, asa ca vor fierbe inabusit. Cand s-au patrus se adauga orezul se mesteca , apoi apa.se lasa sa fiarba 20 minute.Se ia de pe foc se lasa acoperit.
Se serveste acompaniat de langostine

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii