Se portioneaza puiul ( alegem doar copanele si pieptul ), se spala bine si se pune la fiert, apoi se ia spuma . Pastarnacul , morcovii si 1 ceapa se curata si se pun intregi la fiert peste pui . Se lasa sa fiarba la foc mic pana sunt gata.
Intre timp se toaca ceapa ramasa si ciupercutele marunt si se pun la calit in ulei( mai intai se pune orezul, si se lasa pana acesta capata o culoare aurie). Se adauga secretul gustului peste ele. Se toaca marunt si morcovul impreuna cu pastarnacul fiert si se adauga la calit.
Dupa ce s-au calit, se adauga supa obtinuta din carnea fiarta cu legume peste orez pentru a fierbe orezul. Spre sfarsit se pun si foile de dafin.
Dupa ce am oprit focul, asezam bucatele de carne dupa preferinte peste pilaf ( dezosate sau nu ).
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii