autor:

jsabrina

» » Mancaruri cu carne

Pilaf cu ciuperci si pui

Autor: jsabrina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: jsabrina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2010

Ingrediente
1 Pui ( Copanele si pieptul ), 2 Morcovi, 2 Cepe, 1 Pastarnac, 1 Cana de Orez ( la 1, 5 l de apa ), 5 Linguri de ulei, 10 Ciuperci proaspete, 2 Foi de dafin, 1 Lingura de delicat ( Secretul gustului )

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

91 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza puiul ( alegem doar copanele si pieptul ), se spala bine si se pune la fiert, apoi se ia spuma . Pastarnacul , morcovii si 1 ceapa se curata si se pun intregi la fiert peste pui . Se lasa sa fiarba la foc mic pana sunt gata.
Intre timp se toaca ceapa ramasa si ciupercutele marunt si se pun la calit in ulei( mai intai se pune orezul, si se lasa pana acesta capata o culoare aurie). Se adauga secretul gustului peste ele. Se toaca marunt si morcovul impreuna cu pastarnacul fiert si se adauga la calit.
Dupa ce s-au calit, se adauga supa obtinuta din carnea fiarta cu legume peste orez pentru a fierbe orezul. Spre sfarsit se pun si foile de dafin.
Dupa ce am oprit focul, asezam bucatele de carne dupa preferinte peste pilaf ( dezosate sau nu ).
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci si pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui bacon

Rulouri din piept de pui bacon

Pentru inceput taiem pieptul pe jumatate si apoi fiecare jumatate in felii. Ar trebui sa ne iasa

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chiftelute din piept de pui

Chiftelute din piept de pui

Feliile de paine le punem la inmuiat in apa rece pentru 5’. Curatam ceapa si usturoil, le tocam

7 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    adyta , 10 octombrie 2016

    Imi place reteta de check apritiv

  • Fara foto

    Renadi Viuli , 01 noiembrie 2013

    buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 august 2010

    Super !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Foarte gustoasa!

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      foarte buna reteta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      Gustoasa mancarea pe care ai preparat-o!

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      Ce serioasa esti in prezentarea retetei. Imi place mai mult cand le spui pe toate cu glume.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Foarte aromat si prezentare super.Te invita la masa.....*****

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Şi eu prefer legume mai multe şi nu pun nici secretul gustului, nici delikat , nici vegeta, nici knor.

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Ma bucur ca va incanta. Am uitat sa specific ca se poate face si fara carnit, aceeasi reteta doar ca fierbem legumele simple fara carnita. Numai buna pentru post !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Imi place tare mult...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Foarte bun.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Super bun! Imi place! Voi face in curand si eu pentru ca mi-ai facut pofta....

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Bun.

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Bun, bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

91 voturi

Ingrediente

  • 1 Pui ( Copanele si pieptul )
  • 2 Morcovi
  • 2 Cepe
  • 1 Pastarnac
  • 1 Cana de Orez ( la 1
  • 5 l de apa )
  • 5 Linguri de ulei
  • 10 Ciuperci proaspete
  • 2 Foi de dafin
  • 1 Lingura de delicat ( Secretul gustului )

Raporteaza reteta

Retete
de jsabrina
Taietei Chinezesti

Taietei Chinezesti

S-a facut seara. Si cum nora pentru mama nu poate fi captivanta decat cu o portie de taietei chinezesti...uite

8 voturi    5 comentarii
20 min
Paste si pizza
Pui aromat a la`Sabrina

Pui aromat a la`Sabrina

Haideti sa incepem. Luam puiul si il spalam bine bine binee..apoi il "trantim" in apa intr-o olicica,

8 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Fasole scazuta cu coaste de porc

Fasole scazuta cu coaste de porc

Bun. Am cheltuit banii sa cumparam ingredientele, prin urmare , din bun simt , stingem televizorul,

19 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

adyta

Imi place reteta de check apritiv

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui in sos de smantana cu cartofi condimentati