autor:

Anonim

» » Aperitive

Pilaf cu ciuperci si sos de smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
orez, sos de smantana, margarina, ciuperci, supa de oase, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in 50 g de margarina. Orezul se inabusa separat in 100 g de margarina, se adauga 1500 ml de supa, sare si se fierbe cca 10 min. Peste orezul fiert se adauga ciupercile si se introduc la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulada cu legume

Rulada cu legume

Legumele se spala. Se taie in cubulete. Se incinge tigaia intre timp. Se folosesc pentru calirea

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci cu maioneza

Ciuperci cu maioneza

Ciupercile se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare pt 10 sau 15 minute. Dupa

12 voturi    22 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ovidiu Mihai (Bucatar) , 15 august 2008

    Cam greu de gatit fara sa cunosc cantitatile de orez, sos de smantana si ciuperci. Sa fie 2 cani de orez, pentru 6 cani de supa? Poate.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

Ovidiu Mihai (Bucatar)

Cam greu de gatit fara sa cunosc cantitatile de orez, sos de smantana si ciuperci. Sa fie 2 cani de orez, pentru 6 cani de supa? Poate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Briose cu spanac