autor:

Anonim

» » Aperitive

Pilaf cu ciuperci si sos de smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
orez, sos de smantana, margarina, ciuperci, supa de oase, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in 50 g de margarina. Orezul se inabusa separat in 100 g de margarina, se adauga 1500 ml de supa, sare si se fierbe cca 10 min. Peste orezul fiert se adauga ciupercile si se introduc la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi noi gratinati

Cartofi noi gratinati

Decojim cartofii, ii spalam si ii taiem pe jumatate. Daca sunt micuti ii lasati intregi. Ii punem

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rosii Pane cu Mujdei

Rosii Pane cu Mujdei

Prima data spalam si taiem rosiile felii mai groase. Dupa care se bate oul cu sare, adaugam lingurile

5 voturi    8 comentarii
25 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ovidiu Mihai (Bucatar) , 15 august 2008

    Cam greu de gatit fara sa cunosc cantitatile de orez, sos de smantana si ciuperci. Sa fie 2 cani de orez, pentru 6 cani de supa? Poate.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

Ovidiu Mihai (Bucatar)

Cam greu de gatit fara sa cunosc cantitatile de orez, sos de smantana si ciuperci. Sa fie 2 cani de orez, pentru 6 cani de supa? Poate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Clatite cu vinete (de post)