autor:

Anonim

» » Aperitive

Pilaf cu ciuperci si sos de smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
orez, sos de smantana, margarina, ciuperci, supa de oase, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in 50 g de margarina. Orezul se inabusa separat in 100 g de margarina, se adauga 1500 ml de supa, sare si se fierbe cca 10 min. Peste orezul fiert se adauga ciupercile si se introduc la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Guacamole

Guacamole

Rosiile se cresteaza in forma de cruce, se aseaza intr-un vas de sticla, se toarna peste ele apa

26 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive
Starter cu ciuperci de pădure și chimen negru

Starter cu ciuperci de pădure și chimen negru

De câte ori v-ați invitat prietenii la masă ori s-a apropiat aniversarea cuiva drag și ați fost

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ovidiu Mihai (Bucatar) , 15 august 2008

    Cam greu de gatit fara sa cunosc cantitatile de orez, sos de smantana si ciuperci. Sa fie 2 cani de orez, pentru 6 cani de supa? Poate.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

Ovidiu Mihai (Bucatar)

Cam greu de gatit fara sa cunosc cantitatile de orez, sos de smantana si ciuperci. Sa fie 2 cani de orez, pentru 6 cani de supa? Poate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pasta de avocado