Pilaf cu fructe uscate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 cana nuci
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu, taiat cubulete
  • 4 catei de usturoi, toca ti
  • cana hrisca cu graunte Întregi (casa)
  • 1/2 cana linte rosie
  • 3 cani apa fiarta
  • 3/4 lingurita rozmarin uscat, maruntit
  • 3/4 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 2/3 cana caise uscate, taiate cubulete
  • 2/3 cana smochine uscate, taiate cubulete
  • 1/4 cana patrunjel tocat

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul in prealabilla180°C. Se coc

nucile 7 minute, sau pâna când sunt crocante si

aromate. Când se racesc suficient, se taie bucati

mari.

2 Într-o tigaie mare, se Încalzeste uleiul la foc

potrivit. Se adauga ardeiul gras si usturoiul si se

prajesc 4 minute sau pâna când ardeiul este fraged.

J Se adauga hrisca si lintea rosie si se prajesc

3 minute sau pâna când hrisca este bine rumenita.

If Se adauga apa fiarta, rozmarinul, sarea si piperul

negru; se pun la fiert. Când dau În clocot, se face

focul mic, se acopera si se mai fierb 15 minute sau

pâna când este fiarta hrisca. Se adauga nucile,

caisele, smochinele si patrunjelul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise