autor:

rodica zelenco

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf cu legume

Autor: rodica zelenco (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rodica zelenco (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
orez bob lung, zeama de la supa, ciuperci, fasole verde, mazare, sare, piper rosu si patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

La o cana de orez se pun 3 pahare de suc sau apa, cand s-a facut orezu se adauga ciupercile, fasolea verde si mazarea, se amesteca si se mai lasa pe foc 5 minute. La final se adauga patrunjelul. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf de orez cu legume

Pilaf de orez cu legume

Curatati puneti la fiert intr-un litru de apa morcovul, dovlecelul, ceapa si concentratul de pui/legume.

33 voturi    5 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu legume si ciuperci

Pilaf cu legume si ciuperci

Se spala orezul. Morcovul curatat se da prin razatoarea mica iar dovlecelul prin razatoarea mare

4 voturi    1 comentariu
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Am facut proba,e super.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    O mancarica tare gustoasa...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Urzici cu gris