Se incinge uleiul (de preferinta intr-un tuci) si se rumeneste ceapa circa 10 minute la foc potrivit. Se adauga usturoiul si condimentele, se lasa inca un minut sa se dunstuiasca, si pe urma orezul, amestecandu-l bine cu ceapa si usturoiul. Se toarna deasupra vinul si zeama de zarzavat, se incorporeaza rosiile si ciupercile si se lasa sa dea in clocot. Se face focul mai mic, se acopera cu un capac si se fierb incet inca vreo 15 minute. Se ia oala de pe foc, se adauga buchetelele de broccoli si dovleceii, se pune pilaful din nou la fiert (5-7 minute) si se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii