Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
4-5 cescute orez, 7-8 bucati peste, 1 ceasca ulei, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se desareaza pestele. Se inabusa orezul cu ceapa taiata marunt in ulei si cu putina apa. Cind orezul este pe jumatate fiert, se adauga pestele si se lasa sa mai dea citeva clocote pina ce orezul este bine fiert
Se serveste rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pana de somn sarat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
-Se spala dovleceii, se taie in jumatate si se scoate miezul din ei.Tocam miezul de la un dovlecel,
25 voturi
0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se taie rondele cam de un deget si se pun la fiert in apa cu putina sare. Nu se fierb complet
67 voturi
9 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 27 august 2010
Super !