Ingrediente
o cana de orez, 2-3 cani supa de carne, un morcov, o ceapa, sare,piper macinat si cimbru, 400-500 g pipote si inimi curcan, patrunjel verde tocat, 4-5 linguri ulei de masline sau dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
6 voturi
Mod de preparare
Orezul se alege,se spala si se pune la calit intr-o cratita cu 4-5 linguri de ulei de masline sau dupa gust si se adauga cate putina supa de carne strecurata pana se umfla, incepe sa absoarba zeama si se lasa sa fiarba la foc mic…Incorparam in orez ceapa, morcovul pasate sau tocate bucatele mici depinde de gust si carnea fiarta.
Se sareaza si condimenteaza dupa gust si lasam sa fiarba totul la foc mic pana se obtine consistenta dorita.Daca orezul a absorbit toata zeama puteti sa mai turnati putina supa de carne strecurata.Cand este gata presaram patrunjelul tocat ,oprim focul si acoperim cratita bine .
Pipotele si inimile se pot folosi intregi sau taiate bucatele mai mici…
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010
Usor de facut si foarte bun la gust
valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010
Multumesc mult...
flori de piatra (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010
Foarte gustos...