autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu carne

Pilaf cu pipote si inimi de curcan

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 ianuarie 2010

Ingrediente
o cana de orez, 2-3 cani supa de carne, un morcov, o ceapa, sare, macinat si cimbru, 400-500 g pipote si inimi curcan, patrunjel verde tocat, 4-5 linguri ulei de masline sau dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Pipotele si inimile de curcan se curata,se spala si se pun la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se inlatura spuma formata se adauga ceapa,morcovul si se lasa sa fiarba la foc mic .
Orezul se alege,se spala si se pune la calit intr-o cratita cu 4-5 linguri de ulei de masline sau dupa gust si se adauga cate putina supa de carne strecurata pana se umfla, incepe sa absoarba zeama si se lasa sa fiarba la foc mic…Incorparam in orez ceapa, morcovul pasate sau tocate bucatele mici depinde de gust si carnea fiarta.
Se sareaza si condimenteaza dupa gust si lasam sa fiarba totul la foc mic pana se obtine consistenta dorita.Daca orezul a absorbit toata zeama puteti sa mai turnati putina supa de carne strecurata.Cand este gata presaram patrunjelul tocat ,oprim focul si acoperim cratita bine .
Pipotele si inimile se pot folosi intregi sau taiate bucatele mai mici…
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pipote si inimi de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
VARZA DULCE CU CIOLAN LA CUPTOR

VARZA DULCE CU CIOLAN LA CUPTOR

Varza sau verzele se curata de frunzele urate ,se spala si se toaca foarte subtire,precum taiteii

54 voturi    28 comentarii
3h 40 min
Mancaruri cu carne
Raţă pe varză

Raţă pe varză

Raţa se curăţă de ţepi, alte resturi rămase de la ciupelit. Se scot pulpele întregi, aripile

9 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Florica , 20 ianuarie 2018

    Foarte gustos si usor de facut

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    Va multumesc mult...

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    O mancare foarte gustoasa!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Usor de facut si foarte bun la gust

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Multumesc mult...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Foarte gustos...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • o cana de orez
  • 2-3 cani supa de carne
  • un morcov
  • o ceapa
  • sare, macinat si cimbru
  • 400-500 g pipote si inimi curcan
  • patrunjel verde tocat
  • 4-5 linguri ulei de masline sau dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

Florica

Foarte gustos si usor de facut

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
SARMALE