Se caleste ceapa in ulei de masline 2-3 minute , apoi se adauga ardeiul verde si se mai caleste 5 minute.
Hrisca se opareste cu apa si se spala bine.
Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie marunt.
Se pune apa la fiert cu sarea, piperul si condimentele; se adauga ceapa calita si ardeiul, rosiile si legumele .
Cand a inceput sa fiarba se adauga cubul de Maggi si hrisca si se lasa sa fiarba la foc mic 20 de minute.
Se lasa acoperit pilaful inca 15 de minute.
Am servit-o ca garnitura langa ficatei de pui prajiti si asezonati cu suc de rodie acrisoara si muraturi asortate.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii