Se caleste ceapa in ulei de masline 2-3 minute , apoi se adauga ardeiul verde si se mai caleste 5 minute.
Hrisca se opareste cu apa si se spala bine.
Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie marunt.
Se pune apa la fiert cu sarea, piperul si condimentele; se adauga ceapa calita si ardeiul, rosiile si legumele .
Cand a inceput sa fiarba se adauga cubul de Maggi si hrisca si se lasa sa fiarba la foc mic 20 de minute.
Se lasa acoperit pilaful inca 15 de minute.
Am servit-o ca garnitura langa ficatei de pui prajiti si asezonati cu suc de rodie acrisoara si muraturi asortate.
Pofta buna!
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii