autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de naut

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
1 lingura ulei de masline, 1 ceapa rosie mare, tocata marunt, 5 catei de usturoi, taiati felii subtiri, 340 g varza verde, taiata În bucati de 1 cm, (circa 6 cani), 3/4 cana orez brun, 3/4 lingurita sare, conserva (540 g) naut, scurs si spalat, 1 cana rosii din conserva, taiate bucati,, Împreuna cu sucul lor, 3/4 cana stafide

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Într-o cratita mare, se Încalzeste uleiul la foc
potrivit. Se adauga ceapa si usturoiul; se prajesc,
amestecând des, 7 minute sau pâna când ceapa
este frageda.
Se adauga varza; se acopera si se prajeste
5 minute sau pâna când varza Începe sa se moaie.
Se adauga orezul brun, 2 cani cu apa si sarea. Se
face focul mic; se acopera si se fierb 25 de minute
sau pâna când orezul este aproape facut.
Se adauga nautul, rosiile si stafidele; se pun la
fiert. Când dau În clocot, se face focul mic; se
acopera si se fierb 10 minute sau pâna când orezul
este fraged.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de naut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Andive la cuptor

Andive la cuptor

Se sterg andivele cu un prosop curat(NU SE SPALA!!!! caci devin amare) Se taie in doua si se indeparteaza

17 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legume

Tarta cu legume

Reteta e pt 4_6 persoane Se curata cartofii ,morcovul, prazul Se spala bine Ciuperca se sterge

14 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa rosie mare
  • tocata marunt
  • 5 catei de usturoi
  • taiati felii subtiri
  • 340 g varza verde
  • taiata În bucati de 1 cm
  • (circa 6 cani)
  • 3/4 cana orez brun
  • 3/4 lingurita sare
  • conserva (540 g) naut
  • scurs si spalat
  • 1 cana rosii din conserva
  • taiate bucati,
  • Împreuna cu sucul lor
  • 3/4 cana stafide

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Bostanei (dovlecei) gratinati