Pilaf de orez cu ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Pilaf de orez cu ciuperci

Ingrediente

  • 250 g orez
  • 250 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • 800-900 ml apa
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat marunt si ciupercile si coditele de la ciuperci pe care le taiem felii dupa ce le-am curatat de pielite si le-am spalat. Lasam 2 minute sa se caleasca toate, adaugam 250 g orez, mai lasam 2 minute si adaugam apa. Lasam sa fiarba orezul 20 de minute si la sfarsit punem sare dupa gust!

Se orneaza cu marar taiat marunt. Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine