autor:

Pur_si_simplu_papa_bun

» » Mancaruri cu carne

Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui

Autor: Pur_si_simplu_papa_bun (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Pur_si_simplu_papa_bun (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 septembrie 2011

Ingrediente
Ingrediente pentru 4 porții:• 4 pulpe de pui• o cană de orez (250g)• 3 ardei (verde și roșu)• 2 cepe mijlocii• 2 roșii mari și coapte• pătrunjel verde• ulei de măsline• 3 căni de supă de pui sau din vegeta • puțin vin alb (50 ml) • sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 30 min

32 voturi

Mod de preparare

Rețeta aceasta este ușor și repede de făcut și este perfectă pentru orice zi din săptămână. Merită încercată, mai ales datorită legumelor ieftine și gustoase ce se găsesc în piață.
Am prăjit pulpele în puțin ulei de măsline până s-au rumenit pe toate părțile, apoi am adăugat ceapa tocată, ardeii tăiați felii, pătrunjelul verde tocat și le-am lăsat să se călească la foc potrivit.

Am adăugat roșiile tăiate cuburi și vinul apoi orezul spălat și le-am lăsat 1 minut să se pătrundă. Supa de pui am turnat-o peste orez, am condimentat cu sare și piper și am dat mâncarea la cuptor să fiarbă încet și să se amestece aromele.

Noi am savurat pilaful cu o salată de roșii cu busuioc. O delicatesă!!!
Să aveți poftă bună!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Muschiulet fraged de porc imbracat in bacon

Muschiulet fraged de porc imbracat in bacon

Spalam carnea, o stergem cu niste servetele de bucatarie. Curatam usturoiul si il zrobim. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Orezul se spala in mai multe ape si se lasa la inmuiat cca. 20 min sau pana cand infloreste putin.Ceapa

50 voturi    9 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lumina Salem , 24 septembrie 2014

    f gustos

  • Fara foto

    Marya Calcan , 29 iunie 2013

    o sa fac si eu pilaf see you legume , arata bine si cred ca este si gustos.

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2011

    Intr-adevar! Simplu si gustos!

Dificultate

Medie

Timp

30 min

32 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 porții:• 4 pulpe de pui• o cană de orez (250g)• 3 ardei (verde și roșu)• 2 cepe mijlocii• 2 roșii mari și coapte• pătrunjel verde• ulei de măsline• 3 căni de supă de pui sau din vegeta • puțin vin alb (50 ml) • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Pur_si_simplu_papa_bun
Friptură cu pachețele de cartofi, piure de țelină și ceapă caramelizată

Friptură cu pachețele de cartofi, piure de țelină și ceapă caramelizată

Într-un vas ceramic am pus ceapă și usturoi verde tocate, peste care am așezat bucățile de

15 voturi    4 comentarii
3h 15 min
Fripturi
Prăjitură cu foi cu miere de albine

Prăjitură cu foi cu miere de albine

Se face crema conform indicațiilor de pe pachet, apoi se încorporează margarina în cremă, cu

17 voturi    20 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Pulpe de pui cu găluște

Pulpe de pui cu găluște

Pulpele se spală, se șterg cu un prosop de hârtie și se prăjesc în ulei, apoi se adaugă cepele

12 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Marian

Marian (Chef de cuisine)

Intr-adevar! Simplu si gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Chiftelute gratinate, cu mazare verde