Se prepara o supa vegetala din legume la borcan sau din cuburi vegetale care se va mentine continuu la temperatura de fierbere .
Intr-o oala de marime medie , de preferat antiaderenta , punem sunca , uleiul , jumatate din cantitatea de patrunjel verde tocat , morcovul ras , usturoiul pisat si ceapa toacata , cateva linguri de zeama vegetala amestecand pana se inmoaie ingredientele apoi adaugam orezul , un polonic din zeama vegetala mentinuta la temperatura de fierbere , amestecam si lasam sa fiarba pana se evapora apa apoi adaugam din nou un polonic de zeama continuand astfel pana cand orezul este pe jumatate fiert apoi adaugam cealalata cantitate de patrunjel verde .Amestecam si continuam fierberea ca mai inainte pana cand orezul ajunge la consistenta dorita .
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii