autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Pilaf de orez...simplu de tot

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 august 2009

Ingrediente
1 cana orez, 2 1/2 cani supa de carne, patrunjel verde tocat, 2 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

17 voturi

Mod de preparare

Orezul se spala bine de tot.
Uleiul se incinge, se trage cratita de pe foc si se pune patrunjelul tocat, se invarte repede si se adauga orezul si supa( daca nu avem punem apa cu Knorr sau Delicat de casa).
Punem din nou pe focul redus, acoperim cu capac si lasam sa fiarba incet cam 15 minute si este gata....
Se serveste cu tocanite, fripturi sau ostropel...
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez...simplu de tot" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Negresa cu gem

Negresa cu gem

Am amestecat cu mixerul toate ingredientele. Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45

301 voturi    32 comentarii
1h
Retete de post
Prajitura cu lamaie si fructe de padure

Prajitura cu lamaie si fructe de padure

Se face foarte repede si se mananca tot asa :)). in primul rand mixati margarina cu zaharul si uleiul

7 voturi    3 comentarii
1h
Retete de post

  • 7 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    Super !

  • lizz

    lizz (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    eu ador sa mananc orez. cam asa il fac si eu, numai ca il las putin sa se prajeasca in ulei incins si apoi adaug lichid clocotit.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Apetisant!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 august 2009

      Frumos le prezinti. Gatesti minunat

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 august 2009

      Frumos le prezinti. Gatesti minunat

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Imi place cum arata,super-gustos si frumos aranjat,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

17 voturi

Ingrediente

  • 1 cana orez
  • 2 1/2 cani supa de carne
  • patrunjel verde tocat
  • 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Retete

din Retete de post

Chiftele de post din linte rosie si sfecla Chiftele de post din linte rosie si sfecla

In oala robotului se pun boabele de linte, ceapa, ardeiul iute, sfecla, usturoiul si se actioneaza pana totul se transforma intr-o compozitie.

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Chec vegan Chec vegan

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade C si se pregateste o tava de chec cu hartie de copt. Intr-un bol se bate spuma piureul de mere

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Chiftelute din legume Karina