autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Pilaf de orez...simplu de tot

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 august 2009

Ingrediente
1 cana orez, 2 1/2 cani supa de carne, patrunjel verde tocat, 2 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

17 voturi

Mod de preparare

Orezul se spala bine de tot.
Uleiul se incinge, se trage cratita de pe foc si se pune patrunjelul tocat, se invarte repede si se adauga orezul si supa( daca nu avem punem apa cu Knorr sau Delicat de casa).
Punem din nou pe focul redus, acoperim cu capac si lasam sa fiarba incet cam 15 minute si este gata....
Se serveste cu tocanite, fripturi sau ostropel...
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez...simplu de tot" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Orez cu legume

Orez cu legume

Orezul se spala si se pune in apa la umflat vreo 2-3 ore. Ceapa se toaca marunt si se pune putin

16 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Pizza de post

Pizza de post

Intr-un lighean am pus apa calduta,ulei,drojdia,sarea,le-am amestecat am pus faina amestecind pina

44 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    Super !

  • lizz

    lizz (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    eu ador sa mananc orez. cam asa il fac si eu, numai ca il las putin sa se prajeasca in ulei incins si apoi adaug lichid clocotit.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Apetisant!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 august 2009

      Frumos le prezinti. Gatesti minunat

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 august 2009

      Frumos le prezinti. Gatesti minunat

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Imi place cum arata,super-gustos si frumos aranjat,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

17 voturi

Ingrediente

  • 1 cana orez
  • 2 1/2 cani supa de carne
  • patrunjel verde tocat
  • 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

233 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Prajitura cu mere si gris (de post) Prajitura cu mere si gris (de post)

Este o reteta usor de preparat, rapida si delicioasa. Prajitura o putem numi si "Gustul copilariei", pentru ca ne bucuram

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Melcisori deliciosi cu legume Melcisori deliciosi cu legume

Se dizolva drojdia in apa calduta,apoi se adauga zaharul si uleiul de masline amestecand energic.Compozitia rezultata se torna peste

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Porumb copt