autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de pasare

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 pui fara pulpe, ceapa, busuioc, salvie, menta, boia dulce, orez, 3 rosii, 2 ardei grasi, , un gogosar

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa cu boiaua pana devine sticloasa; se adauga carnea de pui transata si, daca se poate, dezosata. Se fierbe la foc foarta mic. Cand carnea este in proprotie de 80% fiarta se adauga busuiocul, salvia, menta. Se finalizeaza fiertul, cu adaugarea de rigoare a orezului care a stat la inmuiat in apa calduta cel putin 20 min. Cand este aproape gata se adauga rosiile taiate rondele, ardei gras si gogosar. Ultima jumatate de ora se lasa la cuptor.
Se poate servi cald sau rece, dupa gust
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei cu legume

Dovlecei cu legume

Dovleceii se spala, se taie la capete si se fierb intregi cca 15 minute. Dupa ce s-au racit se taie

37 voturi    12 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de luna lui Cuptor

Ghiveci de luna lui Cuptor

Păi, azi e joi în Sebeş, adică piaţă mare! Dacă nu te vezi în piaţă, nu exişti. Mici-unii

9 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pui fara pulpe
  • ceapa
  • busuioc
  • salvie
  • menta
  • boia dulce
  • orez
  • 3 rosii
  • 2 ardei grasi
  • un gogosar

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciocanele de pui cu dovleac si fasole