autor:

mariana scarlat

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de praz

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Ingrediente
4 - 5 fire de praz, 2 cepe, 1 pahar orez, 2 pahare apă, 3 linguri ulei, 1 lingură bulion, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Într-o cratiţă se prăjeşte puţin capa în ulei, apoi se pune orezul spălat şi se lasă să se prăjească puţin. Se adaugă prazul tăiat, spălat şi opărit, sarea, piperul,bulionul şi apa. Se lasă să dea un clocot două, se acoperă cratiţa cu capac şi se dă la cuptor până este gata.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu praz de post

Pilaf cu praz de post

Ceapa,prazul,morcovul,telina se curata,se spala ,se taie dupa caz cubulete, rondele sau julien

26 voturi    24 comentarii
40 min
Retete de post
Dovlecei pane Doina

Dovlecei pane Doina

Spalati, stergeti dovleceii si taiati-le coditele. Taiati dovleceii in felii de 5-6 mm grosime,

30 voturi    18 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

    Cred ca e bun, nu am gatit niciodata, dar o sa incerc.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

    Bun acest pilaf de praz.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 - 5 fire de praz
  • 2 cepe
  • 1 pahar orez
  • 2 pahare apă
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingură bulion
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
CARTOFI NATUR