Se taie toata carnea in bucati potrivite. Se spala ciupercile, se taie si se stropesc cu zeama de lamîie. Se aureste ceapa tocata in ulei, se pune carnea si se rumeneste potrivit pe toate partile. Se adauga rosiile taiate, se potriveste de sare si piper. Se pune putina apa calda. Cind aceasta aproape s-a evaporat, si carnea este gata, se pun si ciupercile.
Se unge o cratita cu unt si se aseza pe foc, se adauga orezul spalat si se amesteca cu grija. Cind orezul a absorbit toata grasimea, se pune apa fierbinte si putina sare. Se da vasul la cuptor pentru 20 de minute. Se unge un vas rezistent la foc cu unt si se pune orezul, in care se infing bucati de ficat prajit si stropit cu o parte din sosul de la mincarea de ciuperci.
Se pune orezul pe platou, lasind un gol in mijloc, in care se aseaza carnea si ciupercile. Se decoreaza cu patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii