Pilaf italienesc cu cotlet de rechin

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pilaf italienesc cu cotlet de rechin

Ingrediente

  • 3 cotlete de rechin
  • 200 gr boabe de fasole Azuki Bio
  • 200 gr orez alb cu bobul auriu
  • cateva frunzulite de menta
  • 3 sau 4 cateii de usturoi
  • 2 linguri de unt
  • 1 ceasca dovleac cubulete
  • 1 ceasca de vin alb
  • 1 lingura otet balsamic
  • 2 linguri ulei din seminte de struguri
  • sare,piper roz proaspat macinat,menta uscata si tarhon uscat

Mod de preparare

Se fierbe orezul dupa ce l-am spalat bine, dupa indicatiile de pe punga.La acest orez am adaugat cubulete de dovleac pe care le-am fiert in prealabil,in 2 linguri de unt cu apa(se pune de 3 ori cantitatea de apa la o cantitate de orez).Fierbem si fasolica Azuki, pe care o lasam de seara la inmuiat in apa.Aceasta fasolica dupa ce am fiert-o ii adaugam ulei din seminte de struguri si otet balsamic,la fel ca la o salata.Bagam la cuptor cotletul de rechin, cu adaosurile pe care le dorim.Pestele trebuie sa stea in cuptor intre 30 sau 40 de minute.Mentionez ca la acest peste am pus in tava o ceasca de vin alb si am acoperit tava cu folie de aluminiu.Dupa ce am scos pestele din cuptor il punem pe un platou la care adaugam o ceasca de orez cu dovleac cubulete si o ceasca de fasolica Azuki Bio. Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise