autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

Pilaf italienesc cu cotlet de rechin

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 septembrie 2009

Ingrediente
3 cotlete de rechin, 200 gr boabe de fasole Azuki Bio, 200 gr orez alb cu bobul auriu, cateva frunzulite de menta, 3 sau 4 cateii de usturoi, 2 linguri de unt, 1 ceasca dovleac cubulete, 1 ceasca de vin alb, 1 lingura otet balsamic, 2 linguri ulei din seminte de struguri, sare, roz proaspat macinat,menta uscata si tarhon uscat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierbe orezul dupa ce l-am spalat bine, dupa indicatiile de pe punga.La acest orez am adaugat cubulete de dovleac pe care le-am fiert in prealabil,in 2 linguri de unt cu apa(se pune de 3 ori cantitatea de apa la o cantitate de orez).Fierbem si fasolica Azuki, pe care o lasam de seara la inmuiat in apa.Aceasta fasolica dupa ce am fiert-o ii adaugam ulei din seminte de struguri si otet balsamic,la fel ca la o salata.Bagam la cuptor cotletul de rechin, cu adaosurile pe care le dorim.Pestele trebuie sa stea in cuptor intre 30 sau 40 de minute.Mentionez ca la acest peste am pus in tava o ceasca de vin alb si am acoperit tava cu folie de aluminiu.Dupa ce am scos pestele din cuptor il punem pe un platou la care adaugam o ceasca de orez cu dovleac cubulete si o ceasca de fasolica Azuki Bio. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf italienesc cu cotlet de rechin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ardei umpluti cu peste

Ardei umpluti cu peste

Orezul se curata de impuritati,se spala si se fierbe pe jumatate in apa rece cu cateva picaturi de

12 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Somon pe pat de orez, la cuptor

Somon pe pat de orez, la cuptor

Am facut un sos de mustar in care am pus putin tarhon. Am aranjat orezul intr-un vas rezistent (pe

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Bine mai arata !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Arata grozav!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Carmen, am trecut pe aici si iar ti-am admirat preparatul cu rechin, felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Foarte frumos!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

      Foarte frumos,felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      Super din toate punctele de vedere...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      O prezentare foarte frumoasa.Felicitari.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      Foarte frumos Dicarmencita.............felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      10 CU FELICITARI ATAT PENTRU RETETA CAT SI PENTRU PREZENTARE!!!!!!!!! TENTANTA.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 3 cotlete de rechin
  • 200 gr boabe de fasole Azuki Bio
  • 200 gr orez alb cu bobul auriu
  • cateva frunzulite de menta
  • 3 sau 4 cateii de usturoi
  • 2 linguri de unt
  • 1 ceasca dovleac cubulete
  • 1 ceasca de vin alb
  • 1 lingura otet balsamic
  • 2 linguri ulei din seminte de struguri
  • sare, roz proaspat macinat,menta uscata si tarhon uscat

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste pane
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania