autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf (rizotto) cu Ulei de masline cu trufe

Autor: kis monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 07 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kis monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 07 iunie 2006

Ingrediente
, Pentru 6 persoane: 500 gr. Orez, 80 gr. Unt ,200 gr. Hribi sau ciuperci champignon ,o ceapa mica ,2 linguri Ulei cu trufe albe sau negre.,

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Caliti ceapa intr-o tigaie cu untul ,adaugati ciupercile si dupa cca. 2 minute adaugati orezul.Pentru a fierbe orezul se adauga treptat apa calda sau baza de supa , pana este gata.Se ia de pe foc se razuieste parmesan deasupra si se adauga Uleiul cu trufe albe sau negre.Serviti cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf (rizotto) cu Ulei de masline cu trufe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MANCARE DE ARDEI GRAS CU BRANZA SI OUA

MANCARE DE ARDEI GRAS CU BRANZA SI OUA

Ardeii se curata de cotoare,de seminte,se spala si se toaca marunt sau feliute subtiri.Ceapa tocata

89 voturi    24 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei gratinati

Dovlecei gratinati

Dovleceii ii spalam si ii punem la fiert sau mai bine zis la oparit in apa fiarta cu sare; Rosiile

12 voturi    13 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru 6 persoane: 500 gr. Orez
  • 80 gr. Unt ,200 gr. Hribi sau ciuperci champignon ,o ceapa mica ,2 linguri Ulei cu trufe albe sau negre.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
PIEPT DE PUI CU LEGUME LA CUPTOR