autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf (rizotto) cu Ulei de masline cu trufe

Autor: kis monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 07 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kis monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 07 iunie 2006

Ingrediente
, Pentru 6 persoane: 500 gr. Orez, 80 gr. Unt ,200 gr. Hribi sau ciuperci champignon ,o ceapa mica ,2 linguri Ulei cu trufe albe sau negre.,

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Caliti ceapa intr-o tigaie cu untul ,adaugati ciupercile si dupa cca. 2 minute adaugati orezul.Pentru a fierbe orezul se adauga treptat apa calda sau baza de supa , pana este gata.Se ia de pe foc se razuieste parmesan deasupra si se adauga Uleiul cu trufe albe sau negre.Serviti cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf (rizotto) cu Ulei de masline cu trufe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza noua cu marar si afumatura

Varza noua cu marar si afumatura

Varza se taie fideluta si se freaca cu sare. Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in ulei. Se

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortilla

Tortilla

Curatati cartofii si taiatii in feliute subtiri, eu i-am taiat cam ca pentru clasicii cartofi prajiti

19 voturi    7 comentarii
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru 6 persoane: 500 gr. Orez
  • 80 gr. Unt ,200 gr. Hribi sau ciuperci champignon ,o ceapa mica ,2 linguri Ulei cu trufe albe sau negre.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Lipie cu ciuperci, porumb si cas