Se oparesc rosiile, se curata de pielita si de seminte (prin presare) si se taie bucati. Ardeii iuti se taie in doua, se indeparteaza semintele, se spala si apoi se taie lamele. Ceapa curatata se toaca marunt, iar cateii de usturoi se zdrobesc sau se preseaza. - Se toarna uleiul intr-o tigaie, se lasa sa se-ncinga si se calesc 5 minute ceapa, ardeii iuti si usturoiul. Se adauga rosiile, sare si piper si se lasa sa se dunstuiasca aproximativ 15 minute, amestecand intruna. - Se bat ouale, se toarna peste compozitie si se amesteca cu o spatula pana ce se incheaga. Se pune piperada pe un platou, se asaza deasupra feliile de jambon prajite separat si se serveste imediat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii