autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Piperada

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg rosii, , 4 ardei iuti verzi, , 3 cepe, , 8 oua, , 4 felii subtiri de jambon, , 2 catei de usturoi, , 2 linguri ulei de masline, , 1 varf de cutit piper, , sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se oparesc rosiile, se curata de pielita si de seminte (prin presare) si se taie bucati. Ardeii iuti se taie in doua, se indeparteaza semintele, se spala si apoi se taie lamele. Ceapa curatata se toaca marunt, iar cateii de usturoi se zdrobesc sau se preseaza. - Se toarna uleiul intr-o tigaie, se lasa sa se-ncinga si se calesc 5 minute ceapa, ardeii iuti si usturoiul. Se adauga rosiile, sare si piper si se lasa sa se dunstuiasca aproximativ 15 minute, amestecand intruna. - Se bat ouale, se toarna peste compozitie si se amesteca cu o spatula pana ce se incheaga. Se pune piperada pe un platou, se asaza deasupra feliile de jambon prajite separat si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piperada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita cu galuste

Tocanita cu galuste

Ceapa se taie marunt, marul se da pe razatoare, se calesc in putin ulei de masline, se adauga rosiile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui deosebita

Tocanita de pui deosebita

Intii spalam bucatile de pasare -eu le jumulesc de pielita ptr ca e prea grasa. Carnea o dau in

16 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg rosii
  • 4 ardei iuti verzi
  • 3 cepe
  • 8 oua
  • 4 felii subtiri de jambon
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 varf de cutit piper
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Vitel cu varza in vasul roman