autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pipote cu smantana

Autor: Angela -Beatrice Apetrei (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Angela -Beatrice Apetrei (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
1 kg pipote/inimi de pui, 150-200g ceapa, 500gr smantana, 1 legatura marar, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se pune la calit impreuna cu pipotele.

Cand ceapa s-a inmuiat se asezoneaza cu sare si piper ( se poate adauga si cimbru)si se pune apa pana pipotele sunt acoperite.

Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora, dupa care se adauga treptat smantana si mararul.

Dupa aproximativ 3 min este totul gata.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare

Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare

De la pulpe se scoate osul, se bate cu bătătorul de carne, dar nu prea mult și se unge cu muștar.

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu legume si sos soya

Pui cu legume si sos soya

Am spalat pieptul de pui pe care l-am taiat julien,cu legumele am procedat la fel.Am folosit o oala

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Gulas ardelenesc