autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pipote cu smantana

Autor: Angela -Beatrice Apetrei (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Angela -Beatrice Apetrei (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
1 kg pipote/inimi de pui, 150-200g ceapa, 500gr smantana, 1 legatura marar, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se pune la calit impreuna cu pipotele.

Cand ceapa s-a inmuiat se asezoneaza cu sare si piper ( se poate adauga si cimbru)si se pune apa pana pipotele sunt acoperite.

Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora, dupa care se adauga treptat smantana si mararul.

Dupa aproximativ 3 min este totul gata.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de gaina de casa cu pilaf de orez

Tocanita de gaina de casa cu pilaf de orez

Gaina se spala bine si se transeaza in bucati mai mici.Ceapa se curata si se soteaza in putin ulei. Adaugam

4 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute din carne de porc cu menta

Chiftelute din carne de porc cu menta

Eu sunt fascinata de gustul mentei, menta cu frunza creata imi place mai mult. In ultima vreme experimentez

20 voturi    17 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Tocana bunicii