Reteta postata pe: 22 martie 2009
Ingrediente
1/2 kg pipote, sare, vegeta, 1 ceapa, ulei, 1 kg smantana, faina, marar
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se fierb pipotele cu putina sare. Se taie pipotele bucatele mici. Se caleste ceapa in ulei cu putina sare. Se adauga pipotele si se pune putina apa. In alt vas se amesteca smantana, faina, vegeta si sarea. Se amesteca totul si se mai pune la fiert 5-10 minute. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt.
Optional: se pot inlocui pipotele cu pui sau ciuperci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote cu smantana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
ana (Chef de cuisine):
Eu fac de foarte mult aceasta reteta (sincer credeam ca e inventia mea), nu pun ceapa niciodata si intotdeauna pun ciuperci din conserva, iar smantana, depinde de marca, dar nu vad necesar sa se amestece cu faina. mmmmmmmmm