autor:

katzchen

» » Mancaruri cu carne

Pipote cu smantana

Autor: katzchen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katzchen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
1/2 kg pipote, sare, vegeta, 1 ceapa, ulei, 1 kg smantana, faina, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb pipotele cu putina sare. Se taie pipotele bucatele mici. Se caleste ceapa in ulei cu putina sare. Se adauga pipotele si se pune putina apa. In alt vas se amesteca smantana, faina, vegeta si sarea. Se amesteca totul si se mai pune la fiert 5-10 minute. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt.

Optional: se pot inlocui pipotele cu pui sau ciuperci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ana (Chef de cuisine):

    Eu fac de foarte mult aceasta reteta (sincer credeam ca e inventia mea), nu pun ceapa niciodata si intotdeauna pun ciuperci din conserva, iar smantana, depinde de marca, dar nu vad necesar sa se amestece cu faina. mmmmmmmmm

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg pipote
  • sare
  • vegeta
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 1 kg smantana
  • faina
  • marar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
rulada din carne