Se spala si se taie pipotele mai marunt, se curata si se toaca ceapa,se sareaza si pipereaza, se adauga si cimbru, se pun impreuna la calit inabusit pana se albesc pipotele si se imoaie ceapa dupa care se acopera cu apa si se fierbe aprox. 1h30min (pana se imoaie pipotele), se lasa sa scada apa si se adauga incet smantana, nucsoara macinata si patrunjelul tocat si se mai da un clocot. Se serveste fierbinte cu piure de cartofi, orez sau mamaliga.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii