autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu carne

Pipote si inimioare de curcan rasol

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Ingrediente
300 g pipote si inimi de curcan, 3 cartofi, 1-2 morcovi, o ceapa mica uscata sau cateva fire de ceapa verde, patrunjel verde, sare, foi de dafin, putin vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Pipotele si inimioarele se spala ,se curata de eventuale pielite si se pun la fiert . Dupa ce se ia spuma se adauga ceapa,morcovul taiat felii sau rondele ,cartofii taiati cubulete sau felii ,foile de dafin si se potriveste de sare si condimente.
Cand sunt aproape fierte adaugati putin vin alb,dupa
care se scot intr-un alt vas,se toarna putina supa in care au fiert si se orneaza cu patrunjel verde.Se poate servi cu lamaie,maioneza,hrean sau cu sos remoulad.
Este o mancare rapida si foarte sanatoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimioare de curcan rasol" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman

Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman

Carne se curate bine de pielite,se taie in bucati care se pun in vasul roman impreuna cu uleiul,supa,vinul

6 voturi    8 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Fazan cu smochine proaspete si scortisoara

Fazan cu smochine proaspete si scortisoara

Vă propun astazi ceva deosebit de delicios! Nu se face greu si nici nu durează mult! Iar dacă,

3 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Cred ca ar merge si un mujdei de usturoi.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    Multumesc...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    O bunatate !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Multumesc...

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Natural si foarte bun.Felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Va multumesc mult...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Foarte bune!!!*****

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Foarte bun rasolul!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Rapida, sanatoasa si gustoasa ! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 300 g pipote si inimi de curcan
  • 3 cartofi
  • 1-2 morcovi
  • o ceapa mica uscata sau cateva fire de ceapa verde
  • patrunjel verde
  • sare, foi de dafin
  • putin vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

tatiana (Chef de cuisine)

Cred ca ar merge si un mujdei de usturoi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Snitel natur din piept de pui cu legume sotate