autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu carne

Pipote si inimioare de curcan rasol

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Ingrediente
300 g pipote si inimi de curcan, 3 cartofi, 1-2 morcovi, o ceapa mica uscata sau cateva fire de ceapa verde, patrunjel verde, sare, foi de dafin, putin vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Pipotele si inimioarele se spala ,se curata de eventuale pielite si se pun la fiert . Dupa ce se ia spuma se adauga ceapa,morcovul taiat felii sau rondele ,cartofii taiati cubulete sau felii ,foile de dafin si se potriveste de sare si condimente.
Cand sunt aproape fierte adaugati putin vin alb,dupa
care se scot intr-un alt vas,se toarna putina supa in care au fiert si se orneaza cu patrunjel verde.Se poate servi cu lamaie,maioneza,hrean sau cu sos remoulad.
Este o mancare rapida si foarte sanatoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimioare de curcan rasol" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui gorgonzola cu ciuperci

Pui gorgonzola cu ciuperci

1. Intr-un wok se pun ciupercile taiate pestisor cu putina sare. Se lasa cca. 10 minute la foc mediu,

6 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
SARMALE  DELICIOASE  CU HRIBI SI CARNE

SARMALE DELICIOASE CU HRIBI SI CARNE

Se lasa varza murata in apa rece o noapte intreaga, sa se desareze. Dimineata se scoate,se lasa la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Cred ca ar merge si un mujdei de usturoi.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    Multumesc...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    O bunatate !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Multumesc...

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Natural si foarte bun.Felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Va multumesc mult...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Foarte bune!!!*****

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Foarte bun rasolul!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Rapida, sanatoasa si gustoasa ! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 300 g pipote si inimi de curcan
  • 3 cartofi
  • 1-2 morcovi
  • o ceapa mica uscata sau cateva fire de ceapa verde
  • patrunjel verde
  • sare, foi de dafin
  • putin vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

tatiana (Chef de cuisine)

Cred ca ar merge si un mujdei de usturoi.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Chiftele umplute