autor:

Bogdan

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pireu de dovlecei (pentru copii peste 1,3 ani)

Autor: Bogdan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Serbia


    Reteta postata pe: 27 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bogdan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Serbia


Reteta postata pe: 27 iunie 2009

Ingrediente
1 dovlecel, 100g brinza dulce de vaci, 1 sau 2 linguri smintina, marar tocat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Dovlecelul se curata de coaja, se taie cubulete si se fierbe putin in apa cu sare. Se scurge de apa, se piseaza cu furculita, se adauga brinza de vaci, smintina si mararul tocat si se amesteca pina se obtine o pasta de consistenta pireului. Daca doriti puteti adauga si putina sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pireu de dovlecei (pentru copii peste 1,3 ani)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de vara cu copanele

Mancarica de vara cu copanele

Pulpele se curata si se spala, apoi se cresteaza, dupa care se pun in tigaie cu putin ulei sa se

5 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Hrisca spalata se pune la inmuiat in apa aproximativ o ora. Ceapa si morcovul se curata, se

8 voturi    8 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 100g brinza dulce de vaci
  • 1 sau 2 linguri smintina
  • marar tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Bogdan
Cartofi la cuptor cu oua si cas

Cartofi la cuptor cu oua si cas

Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare. Se taie apoi in jumatati si se aseaza intr-o

13 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Se spala fasolea si se pune la fiert (se da in clocot in doua ape, dupa care se curata de coaja fiecare

11 voturi    5 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Ghiveci sirbesc

Ghiveci sirbesc

Legumele se spala foarte bine si se taie cubulete. Ceapa si morcovul se rumenesc putin in uleiul

25 voturi    9 comentarii
35 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
CARTOFI CU CAS LA CUPTOR