autor:

Bogdan

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pireu de dovlecei (pentru copii peste 1,3 ani)

Autor: Bogdan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Serbia


    Reteta postata pe: 27 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bogdan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Serbia


Reteta postata pe: 27 iunie 2009

Ingrediente
1 dovlecel, 100g brinza dulce de vaci, 1 sau 2 linguri smintina, marar tocat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Dovlecelul se curata de coaja, se taie cubulete si se fierbe putin in apa cu sare. Se scurge de apa, se piseaza cu furculita, se adauga brinza de vaci, smintina si mararul tocat si se amesteca pina se obtine o pasta de consistenta pireului. Daca doriti puteti adauga si putina sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pireu de dovlecei (pentru copii peste 1,3 ani)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci la cuptor umplute cu codite

Ciuperci la cuptor umplute cu codite

Pentru inceput spalam ciupercutele, le curatam de coaja si le scoatem coditele. Intr-o tava asezam

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rata gotica umpluta cu carnati afumati

Rata gotica umpluta cu carnati afumati

Se taie ratoiul cel mare din curte sau de la piata, dupa caz si se curata de pene in curtea casei,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 100g brinza dulce de vaci
  • 1 sau 2 linguri smintina
  • marar tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Bogdan
Cartofi la cuptor cu oua si cas

Cartofi la cuptor cu oua si cas

Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare. Se taie apoi in jumatati si se aseaza intr-o

13 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Se spala fasolea si se pune la fiert (se da in clocot in doua ape, dupa care se curata de coaja fiecare

11 voturi    5 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Ghiveci sirbesc

Ghiveci sirbesc

Legumele se spala foarte bine si se taie cubulete. Ceapa si morcovul se rumenesc putin in uleiul

25 voturi    9 comentarii
35 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Dovlecei la cuptor