autor:

Bogdan

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pireu de dovlecei (pentru copii peste 1,3 ani)

Autor: Bogdan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Serbia


    Reteta postata pe: 27 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bogdan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Serbia


Reteta postata pe: 27 iunie 2009

Ingrediente
1 dovlecel, 100g brinza dulce de vaci, 1 sau 2 linguri smintina, marar tocat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Dovlecelul se curata de coaja, se taie cubulete si se fierbe putin in apa cu sare. Se scurge de apa, se piseaza cu furculita, se adauga brinza de vaci, smintina si mararul tocat si se amesteca pina se obtine o pasta de consistenta pireului. Daca doriti puteti adauga si putina sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pireu de dovlecei (pentru copii peste 1,3 ani)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

18 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval

Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval

Spanacul daca este crud , se curata de codite si se spala bine apoi se opareste 2-3 minute in apa

5 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 100g brinza dulce de vaci
  • 1 sau 2 linguri smintina
  • marar tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Bogdan
Cartofi la cuptor cu oua si cas

Cartofi la cuptor cu oua si cas

Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare. Se taie apoi in jumatati si se aseaza intr-o

13 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Se spala fasolea si se pune la fiert (se da in clocot in doua ape, dupa care se curata de coaja fiecare

11 voturi    5 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Ghiveci sirbesc

Ghiveci sirbesc

Legumele se spala foarte bine si se taie cubulete. Ceapa si morcovul se rumenesc putin in uleiul

25 voturi    9 comentarii
35 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ficatei cu Gulii umplute