autor:

Elena

» » Mancaruri cu carne

Pîrjoale

Autor: Elena (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Ingrediente
- 100 gr carne porc, , - 100 gr carne vită, , - usturoi, , - un cartof, , - ulei vegetal, , - sare după gust, , - pesmeți

Dificultate: Medie Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc și de vită se pune în mașina de tocat, se adaugă usturoiul, cartoful și sarea. Se amestecă bine și se confecționează pîrjoalele în formă ovală și se dau prin pesmeți. Se pun într-o tigaie și se prăjesc pe fiecare parte cîte 5-8 minute.



Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pîrjoale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
pirjoale moldovenesti

pirjoale moldovenesti

carnea o amestecam cu ceapa,usturoiul,verdeata,sare ,piper,ouale,modelam pirjoalele mai mari le dam

13 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pirjoale de peste

Pirjoale de peste

- Se marunteste fileul de peste. - Se scoate miezul de piine. - Se marunteste patrunjelul, coriandrul,

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Elena

    Elena (Maestru bucatar):

    Eu nu numai o dată am pregătit rețeta aceasta și de fiecare dată mi s-au primit elicioase. Dacă aș schimba ceva asta e cantitatea de ulei, pentru ingredientele care le-am scris în recetă eu folosesc 2-3 linguri de ulei vegetal. SPER CĂ V-AM AJUTAT CU CEVA.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 100 gr carne porc
  • - 100 gr carne vită
  • - usturoi
  • - un cartof
  • - ulei vegetal
  • - sare după gust
  • - pesmeți

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mancarica de ficatei