autor:

Elena

» » Mancaruri cu carne

Pîrjoale

Autor: Elena (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Ingrediente
- 100 gr carne porc, , - 100 gr carne vită, , - usturoi, , - un cartof, , - ulei vegetal, , - sare după gust, , - pesmeți

Dificultate: Medie Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc și de vită se pune în mașina de tocat, se adaugă usturoiul, cartoful și sarea. Se amestecă bine și se confecționează pîrjoalele în formă ovală și se dau prin pesmeți. Se pun într-o tigaie și se prăjesc pe fiecare parte cîte 5-8 minute.



Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pîrjoale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pirjoale de peste

Pirjoale de peste

- Se marunteste fileul de peste. - Se scoate miezul de piine. - Se marunteste patrunjelul, coriandrul,

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
pirjoale moldovenesti

pirjoale moldovenesti

carnea o amestecam cu ceapa,usturoiul,verdeata,sare ,piper,ouale,modelam pirjoalele mai mari le dam

13 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Elena

    Elena (Maestru bucatar):

    Eu nu numai o dată am pregătit rețeta aceasta și de fiecare dată mi s-au primit elicioase. Dacă aș schimba ceva asta e cantitatea de ulei, pentru ingredientele care le-am scris în recetă eu folosesc 2-3 linguri de ulei vegetal. SPER CĂ V-AM AJUTAT CU CEVA.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 100 gr carne porc
  • - 100 gr carne vită
  • - usturoi
  • - un cartof
  • - ulei vegetal
  • - sare după gust
  • - pesmeți

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Piure de cartofi cu carnati picanti si ciuperci la cuptor