autor:

Elena

» » Mancaruri cu carne

Pîrjoale

Autor: Elena (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Ingrediente
- 100 gr carne porc, , - 100 gr carne vită, , - usturoi, , - un cartof, , - ulei vegetal, , - sare după gust, , - pesmeți

Dificultate: Medie Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc și de vită se pune în mașina de tocat, se adaugă usturoiul, cartoful și sarea. Se amestecă bine și se confecționează pîrjoalele în formă ovală și se dau prin pesmeți. Se pun într-o tigaie și se prăjesc pe fiecare parte cîte 5-8 minute.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pîrjoale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pirjoale de peste

Pirjoale de peste

- Se marunteste fileul de peste. - Se scoate miezul de piine. - Se marunteste patrunjelul, coriandrul,

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
pirjoale moldovenesti

pirjoale moldovenesti

carnea o amestecam cu ceapa,usturoiul,verdeata,sare ,piper,ouale,modelam pirjoalele mai mari le dam

15 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Elena

    Elena (Maestru bucatar):

    Eu nu numai o dată am pregătit rețeta aceasta și de fiecare dată mi s-au primit elicioase. Dacă aș schimba ceva asta e cantitatea de ulei, pentru ingredientele care le-am scris în recetă eu folosesc 2-3 linguri de ulei vegetal. SPER CĂ V-AM AJUTAT CU CEVA.

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 100 gr carne porc
  • - 100 gr carne vită
  • - usturoi
  • - un cartof
  • - ulei vegetal
  • - sare după gust
  • - pesmeți

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
File de porc cu ciuperci