autor:

Elena

» » Mancaruri cu carne

Pîrjoale

Autor: Elena (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Ingrediente
- 100 gr carne porc, , - 100 gr carne vită, , - usturoi, , - un cartof, , - ulei vegetal, , - sare după gust, , - pesmeți

Dificultate: Medie Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc și de vită se pune în mașina de tocat, se adaugă usturoiul, cartoful și sarea. Se amestecă bine și se confecționează pîrjoalele în formă ovală și se dau prin pesmeți. Se pun într-o tigaie și se prăjesc pe fiecare parte cîte 5-8 minute.



Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pîrjoale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pirjoale de peste

Pirjoale de peste

- Se marunteste fileul de peste. - Se scoate miezul de piine. - Se marunteste patrunjelul, coriandrul,

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
pirjoale moldovenesti

pirjoale moldovenesti

carnea o amestecam cu ceapa,usturoiul,verdeata,sare ,piper,ouale,modelam pirjoalele mai mari le dam

15 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Elena

    Elena (Maestru bucatar):

    Eu nu numai o dată am pregătit rețeta aceasta și de fiecare dată mi s-au primit elicioase. Dacă aș schimba ceva asta e cantitatea de ulei, pentru ingredientele care le-am scris în recetă eu folosesc 2-3 linguri de ulei vegetal. SPER CĂ V-AM AJUTAT CU CEVA.

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 100 gr carne porc
  • - 100 gr carne vită
  • - usturoi
  • - un cartof
  • - ulei vegetal
  • - sare după gust
  • - pesmeți

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita