autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

pirjoale de varza.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Ingrediente
500 gr varza, 1 felie de paine, 2 oua, verdeata tocata, sare, piper, 20 gr faina, 50 ml ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb varza, se scurge bine de apa, se trece prin masina de tocat impreuna cu o felie de paine inmuiata si stoarsa. Se adauga sare, piper, oua si putina verdeata tocata. Se formeaza parjoale care se dau prin faina, si se rumenesc in ulei.Mod de servireSe servesc cu cartofi si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "pirjoale de varza." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Cartofii se pun la fiert in apa cu sare. Intr-o alta cratita se pun ouale la fiert tot in apa cu

125 voturi    21 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de legume

Tocanita de legume

Se curata, se spala si se toaca marunt legumele. Se calesc in ulei, se potrivesc de sare. Se condimenteaza

18 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 gr varza
  • 1 felie de paine
  • 2 oua
  • verdeata tocata
  • sare
  • piper
  • 20 gr faina
  • 50 ml ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Vinete mexicane