autor:

vio.vio

» » Mancaruri cu carne

pirjoale moldovenesti

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Ingrediente
1kg carne (amestec vita si porc)100g ceapa calita,1lingurita usturoi pisat,marar,patrunjel,sare,piper,2oua.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

13 voturi

Mod de preparare

carnea o amestecam cu ceapa,usturoiul,verdeata,sare ,piper,ouale,modelam pirjoalele mai mari le dam prin faina si le prajim in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "pirjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama ca la bunica

Ciulama ca la bunica

Bat smantana cu faina, diluez cu supa, dau un clocot. Adaug carnea, condimntez, presar cu patrujnel

3 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Carnea se taie cuburi si se toaca cu masina. Se curata ceapa si jumatate din cantitate se caleste

5 voturi    4 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Eugen (Chef de cuisine):

    Am renuntat la usturoi si verdeata in schimb am adaugat miezul a 3 felii de paine muiate in lapte apoi bine scurse.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Am pregatit de multe ori asa ceva mai ales ca sunt moldoveanca ,reteta e foarte buna.

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

    nu am stiut niciodata care e diferenta intre chiftelute si parjoale(cred ca doar ca forma) Parjoalele le servim cu garnitura de legume, orez, cartofi

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

    Foarte bune.Pana la mine miroase,mmmm ce pofta mi-ai facut.Ai votul meu.Felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Gustoase,gustoase...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Au, au, da ce imi miroase a parjoale. Ce pofta mi s-a facut de piftele. Asa fierbinti as manca muiate in mustar.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne (amestec vita si porc)100g ceapa calita,1lingurita usturoi pisat,marar,patrunjel,sare,piper,2oua.

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Am pregatit de multe ori asa ceva mai ales ca sunt moldoveanca ,reteta e foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Papricas cu ciuperci