autor:

vio.vio

» » Mancaruri cu carne

pirjoale moldovenesti

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Ingrediente
1kg carne (amestec vita si porc)100g ceapa calita,1lingurita usturoi pisat,marar,patrunjel,sare,piper,2oua.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

13 voturi

Mod de preparare

carnea o amestecam cu ceapa,usturoiul,verdeata,sare ,piper,ouale,modelam pirjoalele mai mari le dam prin faina si le prajim in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "pirjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mamaliguta cu branza si smantana la cuptor

Mamaliguta cu branza si smantana la cuptor

Se pune apa la fiert cu 1/2 lingurita de sare. Cand apa clocoteste se adauga malaiul in ploaie amestecand

15 voturi    15 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Ficat de porc împăturit

Ficat de porc împăturit

Ficatul de porc după ce l-am curăţat, spălat...l-am ţinut câteva ore în lapte dulce. Apoi

1 vot    0 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Eugen (Chef de cuisine):

    Am renuntat la usturoi si verdeata in schimb am adaugat miezul a 3 felii de paine muiate in lapte apoi bine scurse.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Am pregatit de multe ori asa ceva mai ales ca sunt moldoveanca ,reteta e foarte buna.

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

    nu am stiut niciodata care e diferenta intre chiftelute si parjoale(cred ca doar ca forma) Parjoalele le servim cu garnitura de legume, orez, cartofi

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

    Foarte bune.Pana la mine miroase,mmmm ce pofta mi-ai facut.Ai votul meu.Felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Gustoase,gustoase...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Au, au, da ce imi miroase a parjoale. Ce pofta mi s-a facut de piftele. Asa fierbinti as manca muiate in mustar.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne (amestec vita si porc)100g ceapa calita,1lingurita usturoi pisat,marar,patrunjel,sare,piper,2oua.

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
salam de biscuiti cu rahat si stafide

salam de biscuiti cu rahat si stafide

Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele ,omogenizam, apoi adaugam

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Am pregatit de multe ori asa ceva mai ales ca sunt moldoveanca ,reteta e foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Paste cu pui si sos de rosii