autor:

vio.vio

» » Mancaruri cu carne

pirjoale moldovenesti

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Ingrediente
1kg carne (amestec vita si porc)100g ceapa calita,1lingurita usturoi pisat,marar,patrunjel,sare,piper,2oua.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

15 voturi

Mod de preparare

carnea o amestecam cu ceapa,usturoiul,verdeata,sare ,piper,ouale,modelam pirjoalele mai mari le dam prin faina si le prajim in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "pirjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Eugen (Chef de cuisine):

    Am renuntat la usturoi si verdeata in schimb am adaugat miezul a 3 felii de paine muiate in lapte apoi bine scurse.

  • 5 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Am pregatit de multe ori asa ceva mai ales ca sunt moldoveanca ,reteta e foarte buna.

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

    nu am stiut niciodata care e diferenta intre chiftelute si parjoale(cred ca doar ca forma) Parjoalele le servim cu garnitura de legume, orez, cartofi

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

    Foarte bune.Pana la mine miroase,mmmm ce pofta mi-ai facut.Ai votul meu.Felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Gustoase,gustoase...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Au, au, da ce imi miroase a parjoale. Ce pofta mi s-a facut de piftele. Asa fierbinti as manca muiate in mustar.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

15 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne (amestec vita si porc)100g ceapa calita,1lingurita usturoi pisat,marar,patrunjel,sare,piper,2oua.

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Am pregatit de multe ori asa ceva mai ales ca sunt moldoveanca ,reteta e foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu legume la cuptor