autor:

murigneau

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piroste cu pasat (de post)

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Ingrediente
-500 gr pasat, -2-3 capatani de varza murata, -2 cepe potrivite, -2 morcovi, -¼ telina, -sare, piper, , -boia iute,, -cimbru, -500 ml bulion, -150 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 3h

8 voturi

Mod de preparare

Se spala capatanele de varza murata intr-o apa. Se taie cotoarele si se pregatesc frunzele de marimea dorita. Frunzele ramase se taie marunt. Zeama de varza se pastreaza pentru a se prepara compozitia care se va turna peste sarmale.
Se pregateste pasatul care se spala bine in 2-3 randuri de apa si apoi se stoarce.
Ceapa se taie marunt iar morcovul si telina se dau prin razatoarea mica.
Ceapa taiata se caleste in ulei pana sticleste. Peste ceapa calita se adauga treptat pasatul, morcovul si telina si se amesteca pana cand compozitia devine omogena. Se condimenteaza dupa gust. Compozitia se lasa la rece un sfert de ora. (daca se doreste in compozitie se pot adauga si ciuperci).
Se pregatesc sarmalele de forma si marimea dorita si se cladesc intr-o oala si se acopera cu varza taiata marunt. Peste sarmale se toarna o compozitie pregatita din zeama de varza pastrata la care se adauga apa, bulionul si 50 ml de ulei, pana sunt acoperite. Se pune la fiert la foc domol circa doua ore se completeaza cu zeama pana sunt bine fierte. Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piroste cu pasat (de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Muschi de vita cu mazare si sos de portocale

Muschi de vita cu mazare si sos de portocale

1.Se incalzeste cuptorul la 180ᵒC. 2.Muschiul de vita se condimenteaza cu sare, piper si boia

5 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi copti cu sunca si cascaval si sos alb

Cartofi copti cu sunca si cascaval si sos alb

Preparare: Se spala cartofi si se freaca usor coaja iar apoi se taie in doua,pe lungime.Se scobeste

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    Merita incercata !

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

    Arata foarte bine,nici eu nu stiu ce inseamna"pasat",dar mi-am facut cat de cat o idee...oricum ,ca sa fiu mai sigura o sa ma informez mai bine pe net...

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Mi-ai facut mare pofta!!!!! dar nu stiu ce inseamna pasat ,,,am sa caut pe google.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

      Bună reţetă de făcut acum în post! S-a reţinut.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

      Interesanta reteta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

3h

8 voturi

Ingrediente

  • -500 gr pasat
  • -2-3 capatani de varza murata
  • -2 cepe potrivite
  • -2 morcovi
  • telina
  • -sare
  • piper
  • -boia iute,
  • -cimbru
  • -500 ml bulion
  • -150 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata, piperul cayenne, coaja rasa de la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Rosii umplute cu cuscus