autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pirosti cu carne

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 oua, ½ pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina. Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si
faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de
carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea
tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga
smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se
lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza
calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pirosti cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciolan rasol cu friganele

Ciolan rasol cu friganele

Se pune jambonul bine spalat si curatat sa fiarba in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste

7 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Varza acra cu costita

Varza acra cu costita

Se pune uleiul la incins intr-o oala cu fundul gros. Se adauga costita taiata bucati si se rumeneste.

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • ½ pahar cu lapte
  • 25 g unt
  • 10 g drojdie de bere
  • 1 virf de cutit sare
  • 1 bucatica zahar
  • faina. Umplutura: 250 g carne de vaca tocata
  • 1 ceapa
  • 50 g unt
  • 1-2 linguri smintina
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 150-200 g ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Piept de pui cu rösti si sos de visine