autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pirosti umplute cu varza dulce sau acra

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 varza mica, 1-2 cepe prajite, sare, piper, verdeata, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie varza ca fideaua, se sareaza, se lasa sa stea 15 minute si se stoarce de zeama indigesta. Se prajeste apoi in ulei incins impreuna cu cepele tocate. Se adauga verdeata si piperul. Se prepara pirostele dintr-un aluat fraged; se umplu cu acest amestec. La fel se procedeaza cu varza acra la care nu se mai pune insa sare si verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pirosti umplute cu varza dulce sau acra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mic dejun satios

Mic dejun satios

Cartofii se rad pe razatoarea de morcov, se adauga peste ei celelalte ingrediente. Daca iaurtul e

6 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Se curata ceapa si se taie marunt apoi se caleste in putin ulei. Se adauga o lingura buna de pasta

13 voturi    7 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Ion Padure (Chef de cuisine) , 13 iunie 2008

    am incerca sa fac pirosti cu visina, au iesit foarte bune

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocana de porc cu ciuperci ( Zepter)