autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pirosti umplute cu varza dulce sau acra

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 varza mica, 1-2 cepe prajite, sare, piper, verdeata, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie varza ca fideaua, se sareaza, se lasa sa stea 15 minute si se stoarce de zeama indigesta. Se prajeste apoi in ulei incins impreuna cu cepele tocate. Se adauga verdeata si piperul. Se prepara pirostele dintr-un aluat fraged; se umplu cu acest amestec. La fel se procedeaza cu varza acra la care nu se mai pune insa sare si verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pirosti umplute cu varza dulce sau acra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas de pui cu dovlecel

Papricas de pui cu dovlecel

Ceapa ardeiul si rosia se taie marunt iar dovlecelul curatat, cubulete.Se pune la calit ceapa cu

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufle de dovlecei

Sufle de dovlecei

Aveam niste dovlecei prin frigider si nu stiam ce sa fac cu ei,asa ca m-am gandit sa fac aceasta

14 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Ion Padure (Chef de cuisine) , 13 iunie 2008

    am incerca sa fac pirosti cu visina, au iesit foarte bune

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Tocanita de marar cu ceapa verde si afumatura