autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pisc genovez (cima a la genoveze)

Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 septembrie 2005

Ingrediente
-1 pulpa de porc, -2-3 morcovi subtiri fierti, -cascaval ras,telemea rasa, -slaninuta afumata tocata, -2 oua fierte tari, -carne tocata, -piper,sare, -patrunjel tocat, -busuioc,cimbru, -1 cana vin alb, -1 ceapa tocata marunt

Dificultate: Ridicata Timp: 30h

4 voturi

Mod de preparare

Pulpa de porc intreaga se sectioneaza cu cutitul a.i. sa formeze un buzunar potrivit de gros.
Ceapa tocata,carnea tocata se calesc in tigaie pina se prajeste carnea.Apoi se amesteca cu cascavalul,telemeaua,slaninuta,patrunjel tocat,sare si piper dupa gust.Se aranjeaza in pulpa de porc oualele fierte tari intregi,morcovii intregi fierti si se indeasa pe linga oua si morcovi amestecul de carne cu ceapa si brinza.Dupa ce s-a umplut bine buzunarul,se coase cu o sfoara si se pune intr-o tava la cuptor cu apa,vinul,crengute de bcimbru,bisuioc si frunze de dafin.Se tine la cuptor cam 2 ore,stropindu-se si intorcindu-se ai sa se rumeneasca si sa se fiarba bine.Se scoate,se lasa sa se raceasca cit de cit,se scoate sfoara si se taie felii.Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pisc genovez (cima a la genoveze)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza dulce cu costita la cuptor

Varza dulce cu costita la cuptor

Incepem cu varza pe care o spalam, o curatam de foile exterioare şi o tocam fideluta. La fel procedam

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Costite la cuptor

Costite la cuptor

Se freaca cu sare carnea pe ambele parti. Se amesteca uleiul cu mustarul si vinul. Cuisoarele se

0 voturi    0 comentarii
4h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

30h

4 voturi

Ingrediente

  • -1 pulpa de porc
  • -2-3 morcovi subtiri fierti
  • -cascaval ras,telemea rasa
  • -slaninuta afumata tocata
  • -2 oua fierte tari
  • -carne tocata
  • -piper,sare
  • -patrunjel tocat
  • -busuioc,cimbru
  • -1 cana vin alb
  • -1 ceapa tocata marunt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui marinat la cuptor Pui marinat la cuptor

Bucăţile de pui se spală şi se şterg cu şervete de hârtie. Într-un castron se pun uleiul, condimentele, sare, piper,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Vinete umplute