autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pisc genovez (cima a la genoveze)

Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 septembrie 2005

Ingrediente
-1 pulpa de porc, -2-3 morcovi subtiri fierti, -cascaval ras,telemea rasa, -slaninuta afumata tocata, -2 oua fierte tari, -carne tocata, -piper,sare, -patrunjel tocat, -busuioc,cimbru, -1 cana vin alb, -1 ceapa tocata marunt

Dificultate: Ridicata Timp: 30h

4 voturi

Mod de preparare

Pulpa de porc intreaga se sectioneaza cu cutitul a.i. sa formeze un buzunar potrivit de gros.
Ceapa tocata,carnea tocata se calesc in tigaie pina se prajeste carnea.Apoi se amesteca cu cascavalul,telemeaua,slaninuta,patrunjel tocat,sare si piper dupa gust.Se aranjeaza in pulpa de porc oualele fierte tari intregi,morcovii intregi fierti si se indeasa pe linga oua si morcovi amestecul de carne cu ceapa si brinza.Dupa ce s-a umplut bine buzunarul,se coase cu o sfoara si se pune intr-o tava la cuptor cu apa,vinul,crengute de bcimbru,bisuioc si frunze de dafin.Se tine la cuptor cam 2 ore,stropindu-se si intorcindu-se ai sa se rumeneasca si sa se fiarba bine.Se scoate,se lasa sa se raceasca cit de cit,se scoate sfoara si se taie felii.Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pisc genovez (cima a la genoveze)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute a la Ady - cu ficat de pui, cocos si invelite in varza creata

Sarmalute a la Ady - cu ficat de pui, cocos si invelite in varza creata

Punem foile de varza sa dea un clocot in apa cu sare, le scurgem si le rulam, lasandu-le sa se raceasca.

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARTOFI

MUSACA DE CARTOFI

Se curata cartofii de coaja,se taie felii si se fierb putin in apa cu sare(atentie sa nu se farame).Dupa

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

30h

4 voturi

Ingrediente

  • -1 pulpa de porc
  • -2-3 morcovi subtiri fierti
  • -cascaval ras,telemea rasa
  • -slaninuta afumata tocata
  • -2 oua fierte tari
  • -carne tocata
  • -piper,sare
  • -patrunjel tocat
  • -busuioc,cimbru
  • -1 cana vin alb
  • -1 ceapa tocata marunt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Snitel cu sos