autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pisc genovez (cima a la genoveze)

Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 septembrie 2005

Ingrediente
-1 pulpa de porc, -2-3 morcovi subtiri fierti, -cascaval ras,telemea rasa, -slaninuta afumata tocata, -2 oua fierte tari, -carne tocata, -piper,sare, -patrunjel tocat, -busuioc,cimbru, -1 cana vin alb, -1 ceapa tocata marunt

Dificultate: Ridicata Timp: 30h

4 voturi

Mod de preparare

Pulpa de porc intreaga se sectioneaza cu cutitul a.i. sa formeze un buzunar potrivit de gros.
Ceapa tocata,carnea tocata se calesc in tigaie pina se prajeste carnea.Apoi se amesteca cu cascavalul,telemeaua,slaninuta,patrunjel tocat,sare si piper dupa gust.Se aranjeaza in pulpa de porc oualele fierte tari intregi,morcovii intregi fierti si se indeasa pe linga oua si morcovi amestecul de carne cu ceapa si brinza.Dupa ce s-a umplut bine buzunarul,se coase cu o sfoara si se pune intr-o tava la cuptor cu apa,vinul,crengute de bcimbru,bisuioc si frunze de dafin.Se tine la cuptor cam 2 ore,stropindu-se si intorcindu-se ai sa se rumeneasca si sa se fiarba bine.Se scoate,se lasa sa se raceasca cit de cit,se scoate sfoara si se taie felii.Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pisc genovez (cima a la genoveze)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shaorma de casa (fel principal)

Shaorma de casa (fel principal)

Luati 1 lipie libaneza (se gasesc in comert la pachet de 10),o ungeti cu maioneza , dupa careincepeti

2 voturi    0 comentarii
1h 12 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Puiul curatat si portionat se condimenteaza cu piper sare si amestecul de plante. Se aseaza intr-o

34 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

30h

4 voturi

Ingrediente

  • -1 pulpa de porc
  • -2-3 morcovi subtiri fierti
  • -cascaval ras,telemea rasa
  • -slaninuta afumata tocata
  • -2 oua fierte tari
  • -carne tocata
  • -piper,sare
  • -patrunjel tocat
  • -busuioc,cimbru
  • -1 cana vin alb
  • -1 ceapa tocata marunt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Piept de pui Quatro Formaggi