autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pisc genovez (cima a la genoveze)

Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 septembrie 2005

Ingrediente
-1 pulpa de porc, -2-3 morcovi subtiri fierti, -cascaval ras,telemea rasa, -slaninuta afumata tocata, -2 oua fierte tari, -carne tocata, -piper,sare, -patrunjel tocat, -busuioc,cimbru, -1 cana vin alb, -1 ceapa tocata marunt

Dificultate: Ridicata Timp: 30h

4 voturi

Mod de preparare

Pulpa de porc intreaga se sectioneaza cu cutitul a.i. sa formeze un buzunar potrivit de gros.
Ceapa tocata,carnea tocata se calesc in tigaie pina se prajeste carnea.Apoi se amesteca cu cascavalul,telemeaua,slaninuta,patrunjel tocat,sare si piper dupa gust.Se aranjeaza in pulpa de porc oualele fierte tari intregi,morcovii intregi fierti si se indeasa pe linga oua si morcovi amestecul de carne cu ceapa si brinza.Dupa ce s-a umplut bine buzunarul,se coase cu o sfoara si se pune intr-o tava la cuptor cu apa,vinul,crengute de bcimbru,bisuioc si frunze de dafin.Se tine la cuptor cam 2 ore,stropindu-se si intorcindu-se ai sa se rumeneasca si sa se fiarba bine.Se scoate,se lasa sa se raceasca cit de cit,se scoate sfoara si se taie felii.Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pisc genovez (cima a la genoveze)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Conopida umpluta

Conopida umpluta

Conopida se opareste cu buchetele in jos 15 minute in apa cu sare. Ceapa se caleste in unt, se adauga

4 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ardei si Dovlecei Umpluti

Ardei si Dovlecei Umpluti

1-Se taie la fiecare ardei capacelele, se spala ardeii, se curata de seminte si se lasa sa se scurga

16 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

30h

4 voturi

Ingrediente

  • -1 pulpa de porc
  • -2-3 morcovi subtiri fierti
  • -cascaval ras,telemea rasa
  • -slaninuta afumata tocata
  • -2 oua fierte tari
  • -carne tocata
  • -piper,sare
  • -patrunjel tocat
  • -busuioc,cimbru
  • -1 cana vin alb
  • -1 ceapa tocata marunt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Snitele cu cartofi copti ca la Alba-Iulia.