autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

piscoturi

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
5 oua, 250 g zahar pudra, 500 g faina, 2 lingurite amoniac alimentar, 1 pachetel de zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se pun ouale intregi, zaharul pudra si se bat cu telul cca 30 minute, dupa care se adauga faina, amoniacul si zaharul vanilat.
Dupa ce compozitia s-a omogenizat, se acopera si se lasa sa stea pana a doua zi la rece.
Acest aluat se intinde de grosimea a 2 cm , se taie cu forme de piscoturi si se aseaza pe o tava tapitata cu faina, se lasa distanta intre ele deoarece vor creste.Se coc la foc potrivit cca 8 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "piscoturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort cu piscoturi

Tort cu piscoturi

Compotul de ananas se pune in blender si se paseaza pina se formeaza o crema. Frisca se bate bine

18 voturi    19 comentarii
40 min
Torturi
Tort de piscoturi cu cappuccino

Tort de piscoturi cu cappuccino

Pregatim mai intai budinca dupa instructiunile de pe ambalaj dar cu catitatile de lapte si zahar

3 voturi    2 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • silviana maftei

    silviana maftei (Chef de cuisine) , 18 iunie 2008

    asta este reteta veritabila de piscot de sampanie 1 ou 30 g zahar 35 g faina se bat albusele cu zaharul pina se topeste,se adauga galbenusul si se amesteca usot se pune faina in ploaie zahar pudra pt pudrat piscoturile inainte de coacer

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 250 g zahar pudra
  • 500 g faina
  • 2 lingurite amoniac alimentar
  • 1 pachetel de zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
silviana maftei

silviana maftei (Chef de cuisine)

asta este reteta veritabila de piscot de sampanie 1 ou 30 g zahar 35 g faina se bat albusele cu zaharul pina se topeste,se adauga galbenusul si se amesteca usot se pune faina in ploaie zahar pudra pt pudrat piscoturile inainte de coacer

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Prajitura "a la Tina"