autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

piscoturi

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
5 oua, 250 g zahar pudra, 500 g faina, 2 lingurite amoniac alimentar, 1 pachetel de zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se pun ouale intregi, zaharul pudra si se bat cu telul cca 30 minute, dupa care se adauga faina, amoniacul si zaharul vanilat.
Dupa ce compozitia s-a omogenizat, se acopera si se lasa sa stea pana a doua zi la rece.
Acest aluat se intinde de grosimea a 2 cm , se taie cu forme de piscoturi si se aseaza pe o tava tapitata cu faina, se lasa distanta intre ele deoarece vor creste.Se coc la foc potrivit cca 8 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "piscoturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort diplomat cu piscoturi

Tort diplomat cu piscoturi

Se pune gelatina la inmuiat in zeama de compot de ananas sau putin lapte. Trebuie sa stea chiar

31 voturi    6 comentarii
1h 50 min
Torturi
Tort cu fructe si piscoturi

Tort cu fructe si piscoturi

Gelatina se dizolva in 50ml de apa calduta.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu gelatina dizolvata.

15 voturi    5 comentarii
1h
Torturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • silviana maftei

    silviana maftei (Chef de cuisine) , 18 iunie 2008

    asta este reteta veritabila de piscot de sampanie 1 ou 30 g zahar 35 g faina se bat albusele cu zaharul pina se topeste,se adauga galbenusul si se amesteca usot se pune faina in ploaie zahar pudra pt pudrat piscoturile inainte de coacer

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 250 g zahar pudra
  • 500 g faina
  • 2 lingurite amoniac alimentar
  • 1 pachetel de zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
silviana maftei

silviana maftei (Chef de cuisine)

asta este reteta veritabila de piscot de sampanie 1 ou 30 g zahar 35 g faina se bat albusele cu zaharul pina se topeste,se adauga galbenusul si se amesteca usot se pune faina in ploaie zahar pudra pt pudrat piscoturile inainte de coacer

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Cozonacel la masina de paine