Reteta postata pe: 30 mai 2008
Ingrediente
5 oua, 250 g zahar pudra, 500 g faina, 2 lingurite amoniac alimentar, 1 pachetel de zahar vanilat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Intr-un vas se pun ouale intregi, zaharul pudra si se bat cu telul cca 30 minute, dupa care se adauga faina, amoniacul si zaharul vanilat.
Dupa ce compozitia s-a omogenizat, se acopera si se lasa sa stea pana a doua zi la rece.
Acest aluat se intinde de grosimea a 2 cm , se taie cu forme de piscoturi si se aseaza pe o tava tapitata cu faina, se lasa distanta intre ele deoarece vor creste.Se coc la foc potrivit cca 8 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "piscoturi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
1. Se pune gelatina la inmuiat in 50-100 ml apa. Batem frisca cu zaharul pudra si vanilia. Oprim
39 voturi
35 comentarii
3h 30 min
Gelatina se dizolva in 50ml de apa calduta.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu gelatina dizolvata.
18 voturi
6 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
silviana maftei (Chef de cuisine) , 18 iunie 2008
asta este reteta veritabila de piscot de sampanie 1 ou 30 g zahar 35 g faina se bat albusele cu zaharul pina se topeste,se adauga galbenusul si se amesteca usot se pune faina in ploaie zahar pudra pt pudrat piscoturile inainte de coacer