autor:

» » Dulciuri diverse

piscoturi

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
5 oua, 250 g zahar pudra, 500 g faina, 2 lingurite amoniac alimentar, 1 pachetel de zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se pun ouale intregi, zaharul pudra si se bat cu telul cca 30 minute, dupa care se adauga faina, amoniacul si zaharul vanilat.
Dupa ce compozitia s-a omogenizat, se acopera si se lasa sa stea pana a doua zi la rece.
Acest aluat se intinde de grosimea a 2 cm , se taie cu forme de piscoturi si se aseaza pe o tava tapitata cu faina, se lasa distanta intre ele deoarece vor creste.Se coc la foc potrivit cca 8 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "piscoturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cheesecake cu piscoturi

Cheesecake cu piscoturi

1. Se pune gelatina la inmuiat in 50-100 ml apa. Batem frisca cu zaharul pudra si vanilia. Oprim

39 voturi    35 comentarii
3h 30 min
Prajituri
Tort cu fructe si piscoturi

Tort cu fructe si piscoturi

Gelatina se dizolva in 50ml de apa calduta.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu gelatina dizolvata.

18 voturi    6 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • silviana maftei

    silviana maftei (Chef de cuisine) , 18 iunie 2008

    asta este reteta veritabila de piscot de sampanie 1 ou 30 g zahar 35 g faina se bat albusele cu zaharul pina se topeste,se adauga galbenusul si se amesteca usot se pune faina in ploaie zahar pudra pt pudrat piscoturile inainte de coacer

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 250 g zahar pudra
  • 500 g faina
  • 2 lingurite amoniac alimentar
  • 1 pachetel de zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
silviana maftei

silviana maftei (Chef de cuisine)

asta este reteta veritabila de piscot de sampanie 1 ou 30 g zahar 35 g faina se bat albusele cu zaharul pina se topeste,se adauga galbenusul si se amesteca usot se pune faina in ploaie zahar pudra pt pudrat piscoturile inainte de coacer

Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Clafoutis cu cirese