autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

piscoturi

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
5 oua, 250 g zahar pudra, 500 g faina, 2 lingurite amoniac alimentar, 1 pachetel de zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se pun ouale intregi, zaharul pudra si se bat cu telul cca 30 minute, dupa care se adauga faina, amoniacul si zaharul vanilat.
Dupa ce compozitia s-a omogenizat, se acopera si se lasa sa stea pana a doua zi la rece.
Acest aluat se intinde de grosimea a 2 cm , se taie cu forme de piscoturi si se aseaza pe o tava tapitata cu faina, se lasa distanta intre ele deoarece vor creste.Se coc la foc potrivit cca 8 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "piscoturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu mere caramelizate, piscoturi si crema cu mascarpone

Prajitura cu mere caramelizate, piscoturi si crema cu mascarpone

Merele caramelizate: Spalam merele, le decojim si le taiem cuburi potrivite. Le transferam intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Craciun
Prajitura cu piscoturi, iaurt si mandarine

Prajitura cu piscoturi, iaurt si mandarine

Se pregătește o tavă cu hârtie de copt în care se așază pișcoturile în mod

6 voturi    2 comentarii
1h
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • silviana maftei

    silviana maftei (Chef de cuisine) , 18 iunie 2008

    asta este reteta veritabila de piscot de sampanie 1 ou 30 g zahar 35 g faina se bat albusele cu zaharul pina se topeste,se adauga galbenusul si se amesteca usot se pune faina in ploaie zahar pudra pt pudrat piscoturile inainte de coacer

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 250 g zahar pudra
  • 500 g faina
  • 2 lingurite amoniac alimentar
  • 1 pachetel de zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
silviana maftei

silviana maftei (Chef de cuisine)

asta este reteta veritabila de piscot de sampanie 1 ou 30 g zahar 35 g faina se bat albusele cu zaharul pina se topeste,se adauga galbenusul si se amesteca usot se pune faina in ploaie zahar pudra pt pudrat piscoturile inainte de coacer

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Salam de biscuiţi reţetă Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă 3 parti din cantitatea de biscuiti se dau prin masina de tocat, iar cealalta parte se rupe in bucati. Stafidele

92 voturi    10 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Clatite Gundel