autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Piscoturi

Autor: Alex (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alex (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Ingrediente
faina 260 g, zahar 240 g, oua 7 buc, zahar vanilat 2 plicuri, zahar pudra 50 g

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Albusurile se bat bine impreuna cu 40 g zahar. Restul de 200 g zahar se incalzeste in cuptor si se amesteca cu albusurile si zaharul vanilat. Se adauga pe rand galbenusurile amestecate bine, iar la sfarsit se pune faina. Se pune compozitia intr-un pos si se spriteaza in tavi tapetate cu hartie, formandu-se bastonase cu lungimea de 10-12 cm, care se pudreaza cu zahar si se coc la cuptor la un foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort cu piscoturi de sampanie

Tort cu piscoturi de sampanie

Se face crema cu lapte (eu am ales crema de lamaie), se pregateste siropul pt. inmuiat, se inmoaie

9 voturi    6 comentarii
30 min
Torturi
Piscoturi umplute cu crema de ciocolata

Piscoturi umplute cu crema de ciocolata

Intr-un bol se cerne faina, se adauga zaharul, galbenusele si restul ingredientelor, untul taiat

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • faina 260 g
  • zahar 240 g
  • oua 7 buc
  • zahar vanilat 2 plicuri
  • zahar pudra 50 g

Raporteaza reteta

Retete
de Alex
Placinta cu doua umpluturi

Placinta cu doua umpluturi

Fierbi carnea în apă cu sare, iar ardeii îi speli şi îi coci pe o tablă pe aragaz. După ce

0 voturi    5 comentarii
55 min
Salate de legume
Prajitura cu caise si bezea

Prajitura cu caise si bezea

Freci gălbenuşurile cu jumătate din cantitatea de zahăr, adaugi apa minerală lingură cu lingură,

19 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Briose cu visine

Briose cu visine

amestecam bine oule ce zaharul cu mixerul pana isi dubleaza compozitia volumul -adaugam uleiul

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Chec din albusuri