Reteta postata pe: 11 mai 2009
Ingrediente
5 oua, 3 galbenuse, putin sare, 5 linguri de zahar, 5 linguri de ulei, 11/4 pahar de faina ptr prajituri (se poate si faina obisnuita cu o lingurita de praf de copt)
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Intr-un vas se freaca ouale si cele 3 galbenuse cu zaharul bine ca zaharul sa nu se simta dupa aceea uleiul si faina.Aluatul trebuie sa fie mai tare decit o smintuna deasa.Pe o tava cu pergament se aseaza gramajoare de aluat pe care-l luam cu doua lingurite si usor il lasam pe tava.Se presoara cu zahar amestecat cu zahar vanilat. Se coc la 180 de grade(cuptorul incins dinainte) aproape 10-15 minute pina devin aurii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
1. Se pune gelatina la inmuiat in 50-100 ml apa. Batem frisca cu zaharul pudra si vanilia. Oprim
39 voturi
35 comentarii
3h 30 min
Gelatina se dizolva in 50ml de apa calduta.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu gelatina dizolvata.
18 voturi
6 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate