Intr-un vas se freaca ouale si cele 3 galbenuse cu zaharul bine ca zaharul sa nu se simta dupa aceea uleiul si faina.Aluatul trebuie sa fie mai tare decit o smintuna deasa.Pe o tava cu pergament se aseaza gramajoare de aluat pe care-l luam cu doua lingurite si usor il lasam pe tava.Se presoara cu zahar amestecat cu zahar vanilat. Se coc la 180 de grade(cuptorul incins dinainte) aproape 10-15 minute pina devin aurii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii