Reteta postata pe: 30 mai 2008
Ingrediente
2 oua, 8 linguri zahar, 20 g amoniac alimentar, 100 g unt, cca 400 g faina
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
se freaca bine ouale cu zaharul si se lasa apoi 30 de minute.Se adauga amoniacul, untul si faina, se intinde o foaie care se taie cu o forma de piscoturi, sau cu , cutitul, bucati lungi de 8 cm.Se coc la cuptor cca 10 minute, la inceput focul la tare apoi mai slab.
Daca ti-a placut reteta noastra "piscoturi de sampanie cu unt" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate