autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

piscoturi de sampanie cu unt

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
2 oua, 8 linguri zahar, 20 g amoniac alimentar, 100 g unt, cca 400 g faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

se freaca bine ouale cu zaharul si se lasa apoi 30 de minute.Se adauga amoniacul, untul si faina, se intinde o foaie care se taie cu o forma de piscoturi, sau cu , cutitul, bucati lungi de 8 cm.Se coc la cuptor cca 10 minute, la inceput focul la tare apoi mai slab.
Daca ti-a placut reteta noastra "piscoturi de sampanie cu unt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta cu dovleac

Placinta cu dovleac

Ca tot e perioada dovlecilor,am petrecut vreo jumatate de ora sa tai si sa curat o jumatate de dovleac,

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Baigli cu nuca

Baigli cu nuca

Ingredientele se lasa la temperatura camerei. Intr-un bol se adauga faina, iar in mijlocul fainii

13 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 oua
  • 8 linguri zahar
  • 20 g amoniac alimentar
  • 100 g unt
  • cca 400 g faina

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Briose cu fructe