autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

piscoturi de sampanie fara unt

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
4 oua, 125 g faina, 140 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul batand in continuare, apoi galbenusurile, si laurma faina, amestecand usor.
Compozitia se toarna pe o tava, tapetata cu hartie alba, cu ajutorul unui sprit sau cornet, in forme lunguiete de piscoturi.Timpul de coacere este de cca 10 minute la inceput focul mai tare , apoi se da mai incet(minim).
Daca ti-a placut reteta noastra "piscoturi de sampanie fara unt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam din cozonac glazurat cu ciocolata

Salam din cozonac glazurat cu ciocolata

Pentru ca mi-a ramas cozonac am facut un salam glazurat cu ciocolata din el. Reteta cu mici modificari

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
fursec spritat cu vanilie

fursec spritat cu vanilie

se bate la robot margarina cu zaharul pudra pana i-si dubleaza volumul,se adauga ouale treptat,vanilia

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Beita Anisoara , 29 iunie 2013

    Le-am facut si mi-au placut.

  • Fara foto

    anisoara beita (Maestru bucatar) , 28 ianuarie 2013

    Le pot folosi la tiramisu?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 125 g faina
  • 140 g zahar

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Beita Anisoara

Le-am facut si mi-au placut.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Fursecuri fragede