autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

piscoturi de sampanie fara unt

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
4 oua, 125 g faina, 140 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul batand in continuare, apoi galbenusurile, si laurma faina, amestecand usor.
Compozitia se toarna pe o tava, tapetata cu hartie alba, cu ajutorul unui sprit sau cornet, in forme lunguiete de piscoturi.Timpul de coacere este de cca 10 minute la inceput focul mai tare , apoi se da mai incet(minim).
Daca ti-a placut reteta noastra "piscoturi de sampanie fara unt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Smaren bucovinean

Smaren bucovinean

1. Se separa albusurile de galbenusuri. Se amesteca galbenusurile cu zaharul tos, untul topit, faina,

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
prajitura cu mere

prajitura cu mere

uleiul apoi faina+ ouale + zaharul se amesteca,se adauga merele +scortisoara +faina si praf de copt se

8 voturi    3 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Beita Anisoara , 29 iunie 2013

    Le-am facut si mi-au placut.

  • Fara foto

    anisoara beita (Maestru bucatar) , 28 ianuarie 2013

    Le pot folosi la tiramisu?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 125 g faina
  • 140 g zahar

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Beita Anisoara

Le-am facut si mi-au placut.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Rulada de biscuiti cu banana