autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Piscoturi fragede

Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 octombrie 2007

Ingrediente
3 oua,10 linguri de zahar,10 linguri de ulei,un praf de sare, lingurita de amoniac,faina cat cuprinde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

18 voturi

Mod de preparare

Se freaca bine 3 galbenusuri cu 10 linguri de zahar si un praf de sare.Se adauga uleiul cate putin,3 albusuri batute spuma,i faina cat cuprinde pentru a forma un aluat bun de intins si 1 lingurita de amoniac stins cu otet.Se lasa in frigider de seara pana dimineata ,cand se intinde foaie si se decupeaza cu forma de piscoturi. Se coc la foc potrivit.Sunt mai bune de mancat a doua zi cnd se fragezesc.20
Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi fragede" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prăjitură cu iaurt şi afine

Prăjitură cu iaurt şi afine

Se bat ouăle cu zahăr şi sare. Se adaugă iaurtul, uleiul, coaja de lămâie, apoi făina amestecată

19 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Pavlova in culori de primavara

Pavlova in culori de primavara

Batem albusurile tare si cand spuma s-a intarit, incepem sa adaugam cate o lingura de zahar si batem

12 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

18 voturi

Ingrediente

  • 3 oua,10 linguri de zahar,10 linguri de ulei,un praf de sare, lingurita de amoniac,faina cat cuprinde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Budinca delicioasa din paine veche