autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Piscoturi fragede

Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 octombrie 2007

Ingrediente
3 oua,10 linguri de zahar,10 linguri de ulei,un praf de sare, lingurita de amoniac,faina cat cuprinde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

18 voturi

Mod de preparare

Se freaca bine 3 galbenusuri cu 10 linguri de zahar si un praf de sare.Se adauga uleiul cate putin,3 albusuri batute spuma,i faina cat cuprinde pentru a forma un aluat bun de intins si 1 lingurita de amoniac stins cu otet.Se lasa in frigider de seara pana dimineata ,cand se intinde foaie si se decupeaza cu forma de piscoturi. Se coc la foc potrivit.Sunt mai bune de mancat a doua zi cnd se fragezesc.20
Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi fragede" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu crusta de mac, crema de mascarpone si bezea

Tarta cu crusta de mac, crema de mascarpone si bezea

Pentru crusta de mac: Amestecati intr-un bol faina cu sarea si macul. Separat amestecati oul cu zaharul

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu foi de napolitane

Prajitura cu foi de napolitane

Se bat albusurile bine, bine cu 6 linguri de zahar. Se adauga cele 6 galbenusuri si 3 linguri de

16 voturi    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

18 voturi

Ingrediente

  • 3 oua,10 linguri de zahar,10 linguri de ulei,un praf de sare, lingurita de amoniac,faina cat cuprinde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
CHEC CU SIROP DE NESCAFE