autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Piscoturi fragede

Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 octombrie 2007

Ingrediente
3 oua,10 linguri de zahar,10 linguri de ulei,un praf de sare, lingurita de amoniac,faina cat cuprinde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

18 voturi

Mod de preparare

Se freaca bine 3 galbenusuri cu 10 linguri de zahar si un praf de sare.Se adauga uleiul cate putin,3 albusuri batute spuma,i faina cat cuprinde pentru a forma un aluat bun de intins si 1 lingurita de amoniac stins cu otet.Se lasa in frigider de seara pana dimineata ,cand se intinde foaie si se decupeaza cu forma de piscoturi. Se coc la foc potrivit.Sunt mai bune de mancat a doua zi cnd se fragezesc.20
Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi fragede" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Choux à la crème

Choux à la crème

puneti intr-o oala apa, untul, si sarea si lasati pe foc pana incepe sa fiarba. Cand a inceput sa

7 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Sodo

Sodo

Se freaca bine galbenusurile cu zaharul pana cand se obtine o crema spumoasa. Se toarna cate putin

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

18 voturi

Ingrediente

  • 3 oua,10 linguri de zahar,10 linguri de ulei,un praf de sare, lingurita de amoniac,faina cat cuprinde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu gem [de post]