autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Piscoturi fragede

Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 octombrie 2007

Ingrediente
3 oua,10 linguri de zahar,10 linguri de ulei,un praf de sare, lingurita de amoniac,faina cat cuprinde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

18 voturi

Mod de preparare

Se freaca bine 3 galbenusuri cu 10 linguri de zahar si un praf de sare.Se adauga uleiul cate putin,3 albusuri batute spuma,i faina cat cuprinde pentru a forma un aluat bun de intins si 1 lingurita de amoniac stins cu otet.Se lasa in frigider de seara pana dimineata ,cand se intinde foaie si se decupeaza cu forma de piscoturi. Se coc la foc potrivit.Sunt mai bune de mancat a doua zi cnd se fragezesc.20
Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi fragede" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Triunghiuri cu banane si vanilie

Triunghiuri cu banane si vanilie

Se amesteca praful de budinca cu putin lapte pana se obtine un amestec omogen; restul de lapte il

14 voturi    1 comentariu
50 min
Dulciuri diverse
Briose fluture

Briose fluture

Se cerne faina cu praf de copt intr-un vas . Ouale se bat cu zahar, iaurt, ulei, si un varf de sare

5 voturi    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

18 voturi

Ingrediente

  • 3 oua,10 linguri de zahar,10 linguri de ulei,un praf de sare, lingurita de amoniac,faina cat cuprinde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Braduti dulci