Cartofii curatati si spalati se taie cuburi mari si se pun la fiert. Cand sunt aproape fierti se adauga dovlecelul taiat cuburi. Se fierb impreuna.
Se scurg si se pun intr-un castron impreuna cu sarea si margarina. Se paseaza cu mixerul. Dovlecelul fiins zemos, pierul nu necesita alt lichid pentru a se lega.
Se poate servi ca garnitura la ciuperci sau la soia.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii