Piure cu andive si costita afumata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800gr. cartofi
  • andive
  • 1 ardei rosu
  • 200gr costita afumata
  • 1 lingurita otet
  • lapte
  • sare si piper

Mod de preparare

Se face un pireu din cartofi si de adauga si andivele fierte si se amesteca bine cu pireul de cartofi. Ceapa si arediul dupa ce au fost tocate se calesc si costita se prajeste putin si se adauga la pireu. Se pune sare si piper dupa gust iar la final se adauga lingurita de otet. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise