piure de cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1/2 l apa
  • 2 linguri unt
  • 1/4 l lapte
  • 1 lingurita sare.

Mod de preparare

1 kg cartofi fainosi se spala,se curatade coaja,se spala din nou,se taie sferturi si se pun in apa fierbinte cu putina sare sa fiarba.Dupa ce au fiert se scurg,se presara prin sita speciala,se pun intr-o cratita se adauga unt si sare si se amesteca pe foc mic repede.Se toarna laptele fierbinte putin cate putin si repede cu lingurita si astfel pireul se albeste,devine fin si se serveste imediat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise