Intr-o cratita mare, se amesteca usturoiul, cartofii, 1/4 lingurita de sare si apa cat sa le acopere cu 2-3 cm ; se pun la fiert. Cand dau in clocot, se face focul mic si se fierb 20 de min sau pana cand sunt fierti cartofii. Se adauga mazarea si se mai fierbe 1 min. Se scurg.
Cartofii, mazarea si usturoiul se pun inapoi in cratita. Se adauga restul de 3/4 lingurata sare, laptele batut si tarhonul. Se zdrobesc cartofii pana cand devin ca o crema.
Intr-o tigaie, se incalzeste uleiul la foc potrivit. Se adauga ceapa verde si se prajeste 3 min sau pana cand este foarte moale. Se pune in amestecul de cartofi piure si se tine la foc mic pana cand se incalzesc cartofii.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii