autor:

brianna_gospodina

» » Dulciuri diverse

Piure de castane

Autor: brianna_gospodina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: brianna_gospodina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Ingrediente
Castane crude, zahar, vanilina pura, esenta de rom, faina

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Castanele se curata de coaja exterioara si apoi se pun la fiert cu apa si faina.Dupa fierberea castanelor,se curata de coaja subtire (pielite),apoi se trec prin masina de tocat carne si se paseaza prin sita fina.Piureul rezultat se amesteca cu zaharul,vanilina si esenta de rom.
Se intrebuinteaza la diferite produse,cu sau fara adaos de unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de castane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort cu urda,nuci, piure de castane si pudra de roscove

Tort cu urda,nuci, piure de castane si pudra de roscove

1..Se macina biscuitii la robot apoi se incorporeaza in ei margarina lichida,miezul de nuca maruntit

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Tarta cu piure de castane si nuci pecan (reteta frantuzeasca)

Tarta cu piure de castane si nuci pecan (reteta frantuzeasca)

Se amesteca faina,sarea si untul pana obtinem o compozitie nisipoasa.Se adauga apa rece(cate putin)amestecand

4 voturi    1 comentariu
50 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    nu inteleg ce rost are faina cand o punem la fiert.

Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Castane crude
  • zahar
  • vanilina pura
  • esenta de rom
  • faina

Raporteaza reteta

costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

nu inteleg ce rost are faina cand o punem la fiert.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Chec cu parfum de Orient