autor:

brianna_gospodina

» » Dulciuri diverse

Piure de castane

Autor: brianna_gospodina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: brianna_gospodina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Ingrediente
Castane crude, zahar, vanilina pura, esenta de rom, faina

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Castanele se curata de coaja exterioara si apoi se pun la fiert cu apa si faina.Dupa fierberea castanelor,se curata de coaja subtire (pielite),apoi se trec prin masina de tocat carne si se paseaza prin sita fina.Piureul rezultat se amesteca cu zaharul,vanilina si esenta de rom.
Se intrebuinteaza la diferite produse,cu sau fara adaos de unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de castane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec cu piure de castane

Chec cu piure de castane

Piureul de castane daca este congelat trebuie decongelat si amestecat sa nu ramanacocoloase cu ajutorul

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    nu inteleg ce rost are faina cand o punem la fiert.

Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Castane crude
  • zahar
  • vanilina pura
  • esenta de rom
  • faina

Raporteaza reteta

costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

nu inteleg ce rost are faina cand o punem la fiert.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Placinta cu branza si visine