autor:

brianna_gospodina

» » Dulciuri diverse

Piure de castane

Autor: brianna_gospodina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: brianna_gospodina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Ingrediente
Castane crude, zahar, vanilina pura, esenta de rom, faina

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Castanele se curata de coaja exterioara si apoi se pun la fiert cu apa si faina.Dupa fierberea castanelor,se curata de coaja subtire (pielite),apoi se trec prin masina de tocat carne si se paseaza prin sita fina.Piureul rezultat se amesteca cu zaharul,vanilina si esenta de rom.
Se intrebuinteaza la diferite produse,cu sau fara adaos de unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de castane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padure

Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padure

Se prepara blatul din biscuitii macinati fin si framanatati cu untul moale si mierea de albine.Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu piure de castane si cafea

Prajitura cu piure de castane si cafea

1.Se prepara fiecare blat din cate 4 albusuri mixate cu un praf de sare apoi cu zaharul.Se incorporeaza

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    nu inteleg ce rost are faina cand o punem la fiert.

Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Castane crude
  • zahar
  • vanilina pura
  • esenta de rom
  • faina

Raporteaza reteta

costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

nu inteleg ce rost are faina cand o punem la fiert.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu gem si miez de nuca