Castanele se curata de coaja exterioara si apoi se pun la fiert cu apa si faina.Dupa fierberea castanelor,se curata de coaja subtire (pielite),apoi se trec prin masina de tocat carne si se paseaza prin sita fina.Piureul rezultat se amesteca cu zaharul,vanilina si esenta de rom.
Se intrebuinteaza la diferite produse,cu sau fara adaos de unt.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii