Conopida se curata, se desface in bughetele si se lasa sa stea in apa 10 minute sa iasa eventualele insecte din ea. Apoi se pune la fiert in apa cu sare si otetul,se lasa sa fiarba 20 de minute. Se scurge de apa. Painea se inmoaie in lapte si se baga la robot impreuna cu conopida, sau prin masina de tocat carne. Se adauga smantana, sarea si piperul dupa gust si se amesteca bine.
Este un piure foarte gustos.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii