Conopida se curata, se desface in bughetele si se lasa sa stea in apa 10 minute sa iasa eventualele insecte din ea. Apoi se pune la fiert in apa cu sare si otetul,se lasa sa fiarba 20 de minute. Se scurge de apa. Painea se inmoaie in lapte si se baga la robot impreuna cu conopida, sau prin masina de tocat carne. Se adauga smantana, sarea si piperul dupa gust si se amesteca bine.
Este un piure foarte gustos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii