Piure de conopida

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida de 1kg
  • 100 g smantana
  • 150 ml lapte
  • 2 felii de paine
  • 1 lingurita otet
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Conopida se curata, se desface in bughetele si se lasa sa stea in apa 10 minute sa iasa eventualele insecte din ea. Apoi se pune la fiert in apa cu sare si otetul,se lasa sa fiarba 20 de minute. Se scurge de apa. Painea se inmoaie in lapte si se baga la robot impreuna cu conopida, sau prin masina de tocat carne. Se adauga smantana, sarea si piperul dupa gust si se amesteca bine.

Este un piure foarte gustos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise