Fasolea se spala,se curata,se pune la fiert in apa clocotita cu sare(daca folosim congelata,respectam instructiunile de pe punga);
Feliile de paine se pun la inmuiat in lapte;
Dupa fierbere fasolea se pune in blender,se face pasta,se pune in alt vas,se adauga painea stoarsa bine,smantana,zeama de lamaie dupa gust,sare,piper,usturoiul pisat,se foloseste un mixer pentru omogenizare.
Se poate folosi ca garnitura la snitele,piftele,etc.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii