Fasolea se spala,se curata,se pune la fiert in apa clocotita cu sare(daca folosim congelata,respectam instructiunile de pe punga);
Feliile de paine se pun la inmuiat in lapte;
Dupa fierbere fasolea se pune in blender,se face pasta,se pune in alt vas,se adauga painea stoarsa bine,smantana,zeama de lamaie dupa gust,sare,piper,usturoiul pisat,se foloseste un mixer pentru omogenizare.
Se poate folosi ca garnitura la snitele,piftele,etc.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii